Buda benim hikayem 😊
3 dogumum olacaktı kızım 2 buçuk yaşında oğlum ise 13 aylık
Ben dogumuma yakın annemlerde kalmaya başladı tek başıma yapamadığım için eşim ara ara bizi görmeye geliyordu gene gelmişti o akşam ablama 2 gün öncesine kadar belirtiler vardi ama abla suan hiç doğurmuş ak gibi hiç bir şeyim yok demiştim eşim de bugün iş yeri çok yoğun personeler hep izinde raporlu müdürle sohbet esnasında bide bu gece eşim doğuma giderse ben izin kulanirsam hepten maf oluruz demiş bana anlatıyordu bende yok valla suan bisi falan diyip makara yaptık 10 dk sonra oğlumun uyku aglamari başladı ben onu yatağa yatırıp emzirip uyutuyorum yatağa yatmakla suyunun gelmesi bir oldu eşime seslendim hazırmış bisi diyvem dedi ne oldu dedi hazırlan hastaneye gidiyoruz suyum geldi dedi saçmalama 10 dk bile olmadı bisiyim yok dedin dalga geçme açıp gostercek halim yok suyum geldi diyorum dedim hemen duşa girdim gece 1 gibi suyum geldi 2 30 da annemlerden çıktık kendi evime bebeğin çantasını almaya gitik bu arada hiç bisiyim yok sadece suyum geliyor kendi evimden gece 4 te çıkıp hastaneye gitik otoparka gelince beni korku bastırdı ve girmek istemedim daha önceki dogumlarimdan tecrubeliydm ablama biraz arabada bekleyelim sancıları başladı ama abla düzensiz dayanilmiycak gibi degil diğer cocuklarimda ölmek istemiyorum diye bağıran ben bunda hiç hissetmiyorum ablam da tamam bekleyelim ozman sen sakinleş diyince ben arabadan inip otoparkta yürüyüş yapıyorum hareketler yapıyorum arabaya biniyorum sıkılıyorum tekrar dışarı çıkıp yürüyorum falan sancıları 5 dk bir gelmeye başladı ama inanın dayanilmiycak gibi degil kendimce daha var bu kadar sanciyla dogurmam kafasıyla girmiyorum 6 30 saat ablama napsak dedim dayanabilirim 7 de nöbetler değişiyor ozman girelim dedi tamam dedim abim ablam eşim uyuya kaldılar ben disarda saatin farkında değilim yürüyüş yapiyorum arabanin etrafında saat 7 30 oldu ablamlari uyandırdım sancim yok ama korkuyorum suyu biter bisi olur baksınlar dedim girdik hastaneye hemen çatala aldılar oda ne açılma 7 8 santim dedi doktor beni bir sevinç bastırdı anlatamam hiç beklemiyordum çünkü gayet iyiydim yada öyle sanıyorum bilmiyrum nst ye bağladılar ayrı bi odada tabi içeride doguranlarin çığlıkları bagirmali falan en son baya bağıran bi bayan vardi o doğurdu odayı temizleyip beni odaya aldılar odanın içinde yürüyüş yapabilirsin dediler ben yürüyüş yapıyorum doktor geldi yat bakalım bi açılmaya bakalım dedi o sırada ebe disarda kim var kim gelsin yanına dediler ablalarım var ve eşim var kim gelmek isterse o gelsin dedim o sırada ebe ailemin yanına tam gidiyorken doktor dur dur gitme doğuruyor bu demez mi hazır olunca ikin dediler yapamam dedim niye dediler ben bisi hisetmiyrum ısınma istegi yok yaparsın ben sana yardım edicem dedi elini soktu ve ben ısınmaya başladım 3 ikinmada birden doğduğu meleğim ne olduğunu anlamadan Allah öncelikle tüm hamilelere böyle dogum nasip etsin insalah tabi herkesin hikayesi farklı oluyor ama inanın zor olan doğumlarda kucağınıza alınca gerçekten hersey unutuluyor ilk dogumumda 18 saat sanci çektim ikinci dogumumda da çok çektim