Kbr_94 Bana da yardımcı olur musunuz bizim de tayinimiz islahiyeye çıktı orayla ilgili hic bir fikrim yok ama herkes ya marasa ya Antep’e gidiyormuş doktor hastane muayene konusunda çok endişeliyim ilk hamileliğim şimdiden kaygilardayim
Neviny bayanmor12 bende yılmaz beye gidiyorum yarın kontrolüm var ve sezeryan günü alıcaz inşallah ☺️
brfns Babynatv ben çok doktor değiştirdim ama bu doktorda kaldım canım fiyat olarak da bakım olarak da çok makul bence oraya git. Doğum fiyatı da uygun hem
Kbr_94 Babynatv orada muayene ücretleri ne kadar sonuçta İslahiyeden gelicem yer yakında değil en az 1 saat sürer
ilayda_nurrrr60 Babynatv canım sankoda engin beye gidiyorum çok başarılı bi doktor 170 tl muayne ücreti ve hiç bi şekilde para için çalışmıyo adam
Babynatv Kbr_94 350 TL canım çok parası ama süper hastane yaa ilgi alaka temizlik düzen herşey süper sıra beklemek yok gittiğin an alıyorlar ben ilk gebeliğim de oraya gittim sonrasında bebeğimin kalbi durdu kürtaj falan orda oldum ilgileri çok iyidi ama şuan çok pahalı gidemiyorum canım ya
ilayda_nurrrr60 Babynatv canım evet var hemde askeri personeliz ama ona indirim yok ama sağlıkcılara filan var indirim
Kbr_94 Babynatv doğumda pahalıdır o zaman neyse bir geleyim bakalım buluruz inşallah iyi bir hastane doktor 🤗
Rukiyeeeeee Babynatv aynen öyle canım hamilelikte verdiğim oara hiç gozume gelmiyor devlet ne halde onada gittim iğrenç resmen