Derya_derya Hanımlar önceden Kovid olduğum için değerim yüksek çıktı .Oscaoar üçüncü kutuyu kullanıyorum .Akşam sekizde vurmam gereken iğneyi nasıl olduysa unuttum şu an gece 12.Sizce bir kerelik unutmanın bir sıkıntısı olur mu ?Yoksa şimdi yapayım mı iğneyi.Bu arada 38. Haftadayız .
Emineso Derya_derya vurul canim bisey olmaz Allahin izniyle sancim cikmisti o yüzden doktorum vurdurmamisti bi gun bana gecen hafta
2505 Derya_derya şimdi vurunun bir sorun olmaz 😇 tekrar aynı saate gelmek istiyorsanızda her gün bir saat erken yaparak 11-10-9 gibi 8e gelebilirsiniz ben öyle yapıyordum kan tahlili için iğne saatimi gündüze çekmen gerekiyordu böyle böyle çekmiştim😇
Efemom2 Derya_derya bende 10da oluyorm 12de aklıma geldi bgn hemen yaptım bi sorun olmaz bazen unutuyo insan
Buo Derya_derya ben tüm gebeliğim boyunca kullanan ve bu unutma kazalarını ilk yaşadığımda doktoru arayan biri olarak, şimdi yapabilirsin. Gün atlatmışlığım bile var, stres faktörü olmasın senin için, geçmiş olsun🤗
Rehesyksktp Normalde 20:00 da vurulacaktın unuttuysan şimdi vurulabilirsin bir sorun olmaz vurulmaman daha kötü olur yarın ki saatide ona göre yaparsınız 🎈
Derya_derya Şimdi yaptım iğnemi ,hiç yapmamaktan daha iyidir haklısınız .Teşekkür ederim döndüğünüz için 🙏🏼💐
Zzzzzz6565 Bir sorun olmaz canım üzerinden bir gün geçmemiş sonuçta birkaç saatte bişey olmaz ben de covidken kullandım