Kumsal20 18 haftalıgiz kizlar ara ara kasilma sertlesme olur 18 haftalığım bebek hareket ettikce mi oluyor bilmiyorum ama biseyler hissediyorum sonra oluyor kasilma sertlik sizdede oluyormu hareket ettigi için mi oluyor??????
Senaras0604 Kumsal20 Ben de 20.haftadayım bebeğin hareketlenmesi sonrasında ben de aynı şeyi hissediyorum sertleşiyor birden yarın kontrolüm var sorucam ben de
Ebruvahitt Magnezyum eksikligin vardir canim doktoruna soyle yazar alirsin cok önemli bendede ayni sorun vardi kullanmaya basladim 20.haftadan sonra baya azaldi kasilmalar
Kumsal20 Ebruvahitt anladım canım ben bebek hareket ettikçe mi oluyor acaba diyordum doktoruna sorayım bi
Senaras0604 Kumsal20 Detaylı ultrasona gitmiştim bugün orda ki doktora sordum eğer düzenli değilse normalmiş kasılma ama düzenliyse doktoruna bildir dedi
Senaras0604 biranneeeeeee Düzenli değilse kasılmalar normalmiş düzenli olduğu zaman tehlikeliymiş takip edin isterseniz
Senaras0604 Kumsal20 Kendi doktoruma sordum bugün tekrar magnezyum başladı kasılma oluyor çok sık olmasa da dememe rağmen haberiniz olsun doktorunuza söyleyin isterseniz siz de
Senaras0604 Askiletotomsu Bu kasılmalar erken doğuma sebebiyet verebiliyor eğer sık ve düzenli olursa Allah korusun