prens_annesii Kızlar şimdi durduk yere canım patatesli sıkma çekmeye başladı ama öyle böyle değil ağlicam az kaldı unum da bitmiş yoksa hiç üşenmez yapardım nerden bulacam ben şimdi sıkma 😭😭😭😭😭😭
Sbm050421 prens_annesii valla haftaiçi annem bahsetmişti cümle içinde geçmesi bile yetti sıkmanın dün yaptık eşimle yedik 😅 sabahtan hemen alırsın unu yaparsın canım 😋😋
prens_annesii Gulerkan Zaten yatamam o kesin eşimi uyandırdım gidip bakacak ama nerden bulsun adam bu saatte sıkma 😞 Ayyy çok kötüyüm şu an 😣
Sbm050421 prens_annesii sabah olsa bol bulunur da bu saatte de sıkmacı zor ya 🙁 Mersin bile olsa zor ☹️ Ayy üzüldüm vallahi
Sbm050421 prens_annesii anneniz ya da kayınvalideniz falan Mersin’de değil mi yapabilecek biri yok mu 😕
prens_annesii Ağlaya ağlaya yatacam belliki sabah erkenden kalkıp sıkma yemeye gidecem ilk defa bu kadar aşeriyorum ya ağlatacak kadar kötü bişey bu aşerme 😣😣
prens_annesii Sbm050421 Hayır bi tane oğlum var onda hiç böyle olmamıştım ikinci gebeliğim 9+2 ama merak etmeyin yedim sıkmamı çok şükür 😄😄