eljid Rabbim şifa versin tez vakitte sağsalim kavuşun İnşAllah🤲🏻Benim de Bayramın 2.günü gece gezmeden eve gelince aniden suyumun gelmesiyle doktorumu arayıp hastaneye gittik. Alttan muayene etti hemşire ne açılmam bardı ne de sancım. Kesemin suyu olmayabilirmiş idrar kaçırıyor hissetmiyor olabilirsin dedi emin olmak için test yapıcam dedi eşime o testi aldırdılar hemen yaptılar. Bende dua ediyorum oğlum daha çok erken sakın gelme Rabbim yardım et diye. 15dk sonra hemşire geldi evet suyun geliyor bu gece değil ama 24saat içinde doktor bebeği alır dedi. Ben bunu duyunca çok kötü oldum. Nasıl olur Bebeğim daha çok küçük 28+4 deyiz diye. Haykıra haykıra ağladım korktum şok oldum üzüldüm hepsi bir arada. Hemen hastaneye yatışım yapıldı nts bağlandı. Ciğer geliştirici ilk doz yapıldı gece. Sabaha kadar da suyum gelmeye devam etti. Öğleyin de ciğer geliştirici 2.doz yapıldı. Akşam üzeri 16:35 de bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim. Doğar doğmaz küveze alıp yoğun bakıma çıkardılar. o gün göremedim bebeğimi ertesi gün hastaneden çıkarken görebildim. 24 gün oldu hala orada Bebeğim. Rabbim evlatlarımızı sağsalim hayırla kucağımıza alıp hastaneden çıkabilmeyi nasip etsin. bunları yaşayan bilir halinden anlar. Bizim bol bol dua edip sabırlı ve güçlü olmamız lazım bebişlerimiz için🤲🏻💪🏻