Asli0611 Esrapkdm yani bu 4 gün gecikme için bilemiyorum doktor arkadaşım gayet iyi yarın tekrar verip karşılaştırıcaz sonra randevu alıcam
Asli0611 Acemi92 şu saatten sonra bebeklerin için yaşa madem eşin tarafından çok üzülüyorsan takma onlar için mutlu ol ki onlarda senin mutlululuğunla mutlu olsun unutma evin direği sensin 🥰
Acemi92 Asli0611 bende öyle düşünüyorum bu zamanlar da geçer inşallah rabbim yüzümüzü güldürür dye umuyorum 😊
Asli0611 Zln2152 canımmm… çook teşekkür ediyorum inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder bu duyguyu 🥹🙏🏻
Zln2152 Asli0611 ben üç gün oldu bebeğimi kaybedeli… inşallah rabbim tekrar anne olmayı nasip eder bana 🖤
Tugcek33 Asli0611 inşallah allahın izniyle🙏🏻 Bende çok heyecanlıyım kucağımızda gördüğümüz günlerde gelir umarım🥰
Asli0611 Sevilayozdemir evet gerçekten öyle çevremdekiler ikiye ayrıldı ya kısırsınız birinizden biri kontrole gitsin diyenler vardı yada önemseme takma kafana allah öyle bir anda verecek ki sana o mutluluğu sen bile inanamayacaksın diyenler vardı gerçekten hiç ummadığım anda geldi yumurtlamayı bile değerlendirmemiştim
Sevilayozdemir Asli0611 Allah ol diyor oluyor ne kadar büyük dimi. Böyle muziceler çok kıymetli olur eminim çok guzek bir anne olucaksin 🧡 sağlıkla gebeliğin geçsin sağlıkla doğur insalllah 🧡🤲
Mrysmg Asli0611 hadi bakalım inşallah bebis yerleşmiştir keseye. Bence birkaç hafta doktora gitme folik asit başla kendin. Hiç strese girmezsin öyle. 6 7 hafta olunca o zaman gidersin net öğrenirsin ne varsa daha iyi
Asli0611 Mrysmg bende öyle planlıyorum canım boş gebelik yaşadığım için daha öncesinde suan sadece beta takibi yapmak istiyorum 2-3 kere falan haftaya amca giderim doktora 6 haftalık oluyor o zamanda hayırlısıyla yerleşmiştir inşallah keseye🥰
Birboncukannesi Asli0611 maşallah süphan allah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❣️
Bfduam Asli0611 evet o postunda ne kadar üzgün olduğunu okumuştum beklemek hep zor olmustir. Hamd olsun o post sonrası boyle bi post açtın. Rab’bim sağlıkla kucağına aldırsın🤲👼
Asli0611 Bfduam gerçekten tamamen çaresizliğin dibini yaşamıştım ama en kötü günde gelirmiş zaten aydınlık günler allahın izni ile haftaya doktor muayenemde güzel geçer 🥰🙏🏻
Mrysmg Asli0611 aynen öyle en güzelini yaparsin inşallah her şey yolunda gider iyi veya kötü her ihtimale psikolojinj de hazırla o zamana kadar sonra istemediğin bir şey öğrenirsen bir anda yıkılma tekrar ve unutma Allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman 🌸
Tugcek33 Asli0611 ilaç yazdırmak için gittim canım ilk test yaptığımda, kese ve kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı🌸