Cnslrsln benim iki ismim var birini annem birini babam istemiş oylelikle koymuşlar nene isimleri değil ikisi de modern isimler hele ki 30 sene öncesine göre , iki isimli olmanın bana olumlu olumsuz etkilerini size belirteceğim, öncelikle seçme hakkı vermiş oluyorsunuz çocuğa bir ismi diğerine göre daha çok sevebilir sosyal yaşamında o ismi ile kendini tanıtabilir , telefonda onay almak için aradıklarında iki ismi olduğu için müşteri temsilcisi hangi isminiz ile hitap etmemi istersiniz diye ekstradan 1 saniye telefonda tutabilir veya herhangi bir ortamda , soyadı ve koyduğunuz isimler eğer uzun ise sınavlarda kodlama yaparken sizin kulaklarinizi cinlatabilir 😂 ay aklıma şuan bunlar geliyor geldikçe yazarım ama çokta düşündüğünüz gibi kötü değil tatlı ben seviyorum bebişim olurda beni bırakmaz ise ( riskli gebelik geçiriyorum ) ona da iki isim istiyorum nasipse , umarım herkesin gönlündeki gibi olsun herşey rabbim tüm hamilelerin evlatlarına sağlıkla hayırla kavuşmasini nasip etsin diyeceklerim şimdilik bu kadar stop 🤗