kucukkurtc arkadaşlar rahim filmimi yorumlayacak var mı, kavite normalden küçük diye bir rapor çıkmış bu ne demek birde bilgisi olan var mı rahim filmimde aşağıda. https://resimyukle.io/r/reYgTK34If
Mehtapkz kucukkurtc canim sanki bu ilk ilaci sikma esnasi gbi geldi banada daha sonrasindaki cekimde gecmistr sanirim baska varmi goruntu
Mucizemiizz kucukkurtc Bu goruntuyu yorumlayamayiz ki rapor vermis olmasi gerekiyor metin seklinde o yokmu.?
hilaleee kucukkurtc canım bende bugün. Çektirdim ve tüplerimin açık olduğunu gözlerimle bile gördüm bu ilacı ilk sktığı an değilse eğer geçiş olmamış yani tüpler kapalı gibi inşallah öyle değildir üzmek istemem.
tatliiannnee kucukkurtc kuzu sadwcw. Bu mu var elinde su an tuplere gecıs olmamıs gıbı gorunuyor varsa Baska foto yuklesene
ozge2306 kucukkurtc daha önce gebelik geçirdiniz mi? Geçirmediyseniz rahimin normalden küçük olması normal. Tüplere geçiş de var. Bir sıkıntı yok canım
Alyadua1009 kucukkurtc bunu buraya atmışsım ama tc kimlik numarana varana kadar herşeyin belli. Kötü sonuçlar doğurabilir
mrvsrcn kucukkurtc kavite küçüklüğü rahim küçüklüğü diye biliyorum canım doktorun daha sağlıklı yorumlar ama