Xxxl Kızlar 4 buçuk aylık hamileyim daha kilo almadım benim yerime bebeğimin kilo olacağı yemekler nelerdir?
Kubra1999 Xxxl bebek son 3 ayın da kilo almaya başlar canim ispanak tavuk kurubakla bol tuket ve bol su
gkbyza Xxxl ben de 4.5 aylığım canım 3 kilo falan aldım ama son 3 ayda kilo alıyor bebek zaten ama fındık kaju badem yiyordum ben kilo alsın diye
RaYaRY Xxxl canım öncelikle abur cubur vs tuketme bunların hepsi sana yariyo çocuğa değil sabahları kahvaltinda bir yumurta haşlaması peynir zeytin ve yesillik olsun tabağında süt kaşar peynir ara öğünler de kuruyemis kuru üzüm özellikle siyah olan haftada bir balık tavuk et yeşillik yemekleri ihmal etme 35 haftalık hamileyim kendi duzenimden bahsettim ve sadece bebegin eşinin ve suyun kilosunu aldim kendim yine ayni benim
SbhtYlmz gkbyza bnde 18. Haftadayım erkenmi daha ben bayadır bunları yemeye çalışıyorum kilo alsın bebek die
ikizlerinannesi97 Xxxl Muz, süt, Ceviz, kaşar peynir, yulaf, çig badem, sabahları haşlanmış yumurta, yeşil mercimek bebeğe kilo aldırıyor ama ayınız daha erken son 3 ayda kilo alıyor bebekler 😊
gkbyza SbhtYlmz bence son aylara doğru almak daha iyi emin olun 🙂 doktor 13 kilo hakkın var 3 kilosunu kullanmışsın dedi mesela
Yagmur-35 Benim 18+3 12 kilo almışım ☹️☹️ Şimdi kara kara düşünüyorum nasıl olacak bi 10 kilo daha alırsam diye
SbhtYlmz gkbyza hımm bn şuan 6 kilo aldım mesela.bnde bu yiyecekleri duyup yemeye başlamıştım teşekkür ederim🌸