Nurhan88 Kızlar az önce televizyon izlerken aniden sol elimin yüzük parmağıyla orta parmağım bir birine yapışık şekilde kaldı 15 saniye kadar oynatamadım neden böyle birşey olmuştur başına gelen varmı daha önce
Htc_snn Nurhan88 benimde oluyo ben çok endişe etmiyorum hamişlikten öncede oluyo diye bacaklarım ayak parmaklarımda oluyo arada bugün bıçakla bişi keserken oldu mesela azcık ovdum geçti gerçi bende bende romatizma var havalarda bulanık o yüzden bn ona bağlıyorum
SbhtYlmz Nurhan88 kramplar hamilelikte oluyor canım korkma.kalsiyum tüket kalsiyum eksiliği sebep oluyor genelde
Zeynepbanu34 Nurhan88 benımde ayak parmaklarımda oluyordu de magnezyum basladı birde günde birtane soda içmemi muz tüketmemi söyledi gerçekten faydasını gördüm hamilelikte magnezyum eksikliğinden oluyormuş
Deletedmom727272 Nurhan88 tendon kasılması bir çok sebepten olabilir, solak mısınız bilmiyorum aktif elde yaşanır genelde ama devam ederse ortopediye gidin.
Nurhan88 SbhtYlmz gece ayaklarıma sürekli kramplar giriyordu kalsiyum için suda eritilen ilaçtan kullanıyorum birden elimde olunca tedirgin oldum
Nurhan88 Zeynepbanu34 ayakta benimde oluyordu sanırım ondan magnezyum eksikliğinden oldu elimde ilk defa olunca panik oldum
Nurhan88 Deletedmom727272 solak değilim Çarşamba kontrolüm var doktora sorayım bakalım ne diyecek sol el olunca bir de ilk defa panik oldum