Mamacool Kızlar bir türlü güzel icime sinen bir isim bulamadım yardım edin degisik az duyulmus bir isim istiyorum
Aslymn Mamacool bende siz gibiyim içime sinmesini istiyorum. Kulağa hoş gelen anlamı güzel olan. İsim bulmak cok zormuş.
Sinem0135 Mamacool kuzum benım cinsiyet belli değil ama kafam da kız ve erkek isimleri buldum . Erkek olursa Ömer Asaf veya Ali asaf ya da bartuğ 🤭
Deniz97 Mamacool Aden ( cennet bahçesi demek ) ben cok beğeniyorum değişik hem anlamı cok güzel yada AREL temiz,dürüst demek
Tubaberen Mamacool kiz isimleri okdar çok ve guzelki erkek hic güzel isim yok yeni cogu erkek ismide bna çok yapmacık geliyor . Biz Berkay ve Batu arasında kaldık. Onun dışında ben Ata , Furkan,aslan isimlerini beğeniyorum .
Handecik Metehan olacak eşimin isteği ile benım buldugum hiç bir ismi beğenmedi, sonunda tmm dedim bende tam olarak içime sinmiş değil ama. Erkek ismi bulmak zormuş
BRUTAL-BETTY Mamacool kesinlikle kız daha Zor 😂 kızım olacak bı türlü isim bulamadım iki oğlum var hemen karar vermiştim ama kıza nedense bı türlü karar veremedim içime sinmiyor hiç bir isim
Pasalarimmmmm Benimde 1 oğlum var ismi ömer asaf ben koymustum 3 buçuk yasinda şimdi 24 haftalık hamileyim babası efkan efe istiyor nasip olursa bizde bu ismi koyacağız sağlıkla gelsinler insallah
Deniz97 BRUTAL-BETTY canım araştırdım ben cok bu ismi cennet bahçelerinden birimyani cennet bahçesi demek yani benim baktığım siteler böyle yazıyo