Kardii 11+6yım kızlar midem çok yanıyor bulanıyor kusmaya gidiyorum safra kusup geri geliyorum oda midemi yakıyor sol kasığım ağrıyor artık kendimi kasmaktan birde grip olucam sanırım sabah kalktığımda Burnum tıkalı ve sesim gidikti şimdi normale döndüm ama hapşurmalarım burun akıntım hasta olmama işaret ne yapabilirim evde mide yangısını geçirmek için yarın randevum bugün gitmekte istemiyorum ama dayanacak halim kalmadı yardım edin lütfen
Bskrt Kardii benmde o haftalarda kusmaktan kanamam oldu zorlanaktan dolayı Doktorum mutlaka otur kusarken dedi Ve gaviscon şurup verdi mide yanmama çok iyi geldi Alın siZde için hemen hamilelkte kullanılıyor zararı yok
Mehtap6161 Kardii miğde yanmasına en iyi karbonat geliyor canım. Ben5. Aydan beri çekiyorum doguracam hala yanma devam ediyor. Bir çay kaşıgı karbonatı dok agzına üzerine biraz su iç hemen yanman geciyor. Maden suyuda iyi geliyor sade olan.
33mersin Kardii mide bulantısı için sürekli limon kokluyorum ben bide sarı leblebi hem yanmayi hem bulantiyi birazda olsa bastırıyor ayrıca muz da iyi geliyor
Kardii Bskrt oturarak kusuyorum hep ama kasıklarım ağrıdı gaviskonu istedim ama bana onu vermedi başka ilaç verdi oda yaramıyor kusuyorum
Kardii [bilinmeyen] normalde yoktu ağrım zorlayınca oldu onu farkettim yediğim ağzımdan burnumdan çıkıyor genziime gidiyor nefesim kesiliyor ağlıyorum bu sefer
Mehtap6161 Kardii hayır canım hiçbir zararı yok. Ablamda da aynı sorun vardı o onerdi bende 5 aydır yapıyorum çok iyi geliyor. Karbonat zaten zararlı değil. Bulantını geçirmez belki ama yanması gider. Ben bulantım gecsin diye limon yerdim. Limona biraz tuz atardım oyle yerdim aşererken
Kardii dileknazliay rennie duo kullanıyorum ilk başta yarıyordu şimdi onuda çıkartıyorum gaviskonuda istedim vermedi
Kardii [bilinmeyen] tek başımayım evde serumda ilaçlarda yaramıyor üstelik mide bulantım geçene kadar 35 36 saat aç susuz bıraktılar 2 gün yattım hastanede dayanamadım çıktım 😒😥