Zuhrezuhre Hiç bir belirti ağrı ya da sancı çekmeden gebelik öğrenen var mı anneler farklı blokları okuyorum herkes belirtiler yaşamış hiç belirtisi olmadan olmaz mı bu iş ?? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
12Kbra12_ Zuhrezuhre ben canım sadece göğüs ağrım vardı adetten önce olduğu icin farketmedim bil çok şükür şuan 16 haftalık olduk bile ☺️
Tunahan_rumeysa16 Zuhrezuhre ben belirli yaşadığımı hatırlamıyorum sadece planli gebelik olduğu için adetim biraz geçince kan verdim bekledigim birseydi yani ama herkesde farklı
Koalaa25 Zuhrezuhre Ayy yok canım ya bende hep okuyordum ve nerdeyse herkesin belirtisi vardı ama benim yoktu yani adet günum bile adet acısı çektim ama olmadım hı bi tek bnde gögüs agrim olurdu adet oncesi ucu hic acimazdı bu kez sıkınca ucu agrımısti oda adetime bi kac gun kalaydi yani
Zuhrezuhre Koalaa25 ya dün alkol aldım bir anlık gafletle şimdi de korku paçayı sardı anlayacağınız bir anda aklıma geldi ya belirti olmazsa diye çok korkuyorum 😢
Zeynepppp23 Zuhrezuhre bendede hiç belirti olmamıştı aynı adet olacak gibiydim adet günümde merakımdan bir test yapayım dedim baktım çok silik cıktı ve sonradanda hiç bir gebelik belirtisi yaşamadan şuan 34. Haftaya geldim 😍
Zuhrezuhre 1Ada1 yani benim şuan hiç bir belirtim yok bir anlık gafletle dün alkol aldım korkuyorum şimdi de
Suleakblt Zuhrezuhre bende belirti yaşamadım sadece bi anlık mide bulantım oldu o günde test yaptım pozitif çıktı zaten 1 aylık olmuştu öğrendiğimde şuan 26+6 yım ❤️
1Ada1 Zuhrezuhre ilk ve son olsun 🤭 benim belirtiler 8. Haftada merhaba demişti 11. Haftadayız hala var bakalım ne zaman bitecek. Siz kaç haftalıksınız
caganin_annesi Zuhrezuhre her zaman düzensiz regl olurdum 2-3 ayda bir yine geciktim ve test yapmaktan yorulduğum ve hayal kırıklığı için saldigim bir dönemde hamile olduğumu öğrendim, 0 belirtiydi ve bebek 8 haftalikti 😂
Zuhrezuhre caganin_annesi hey maşallah alkol aldım dün o yüzden korkuyorum biraz önce aklıma geldi ya 😥
Luluk Zuhrezuhre bende alkol kullaniyodum hamile oldugumu bilmeden . Ogrendigimde 8 haftalikti hicbir belirti yasamadim. Adetim geciktigi icin test yapmistim. Oglum suanda 10 yasinda 🍒
Emsalim 6 yıldır bebek bekliyoruz. Şubatta tüp bebek için doktora gidecektik. Arkadaşım zorla tedaviden önce bir doktor var oraya git dedi. Muayene sonrası 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Sıfır ağrı sızı bulantı eşliğinde çok şükür 🙏🥰