Cigdemmete Hamileyken denize yada havuza giren var mi doktorunuz girin yada girmeyin dedi mi acaba bilgi verirseniz sevinirim.
Deletedmom_7 Cigdemmete enfeksiyon riski olduğundan dolayı havuzları tavsiye etmiyorlar denize sadece girebilirsin dedi doktorum Onda da mayoyu denizden çıkınca değiştirmek gerekiyormuş ıslak mayo ile oturmamak gerekiyormuş
Goz-deeee Cigdemmete Yeni tatilden geldim doktorum hem denize hem havuza girebilirsin dedi ikisinede girdim
-MinikveAnnesi- Cigdemmete havuz önerilmiyor ama deniz icin sordugumda suyun soğuk olmamasına dikkat et dedi ve temiz olmalı tabiki
Aytiii Cigdemmete Valla derime deniz çok iyi geldi akşama kadar duş almadım, kaç gün kaşıntı bile olmadı. Ama Havuza girmeyin sakın, kimyasal var
Cigdemmete @“ebru_szr” kaç haftalık hamilesiniz acaba biz 35 haftaligiz bu hafta kontrolde doktoruma danisicam zahten
Cigdemmete @“Aytiii” benim de kaşıntım oluyor inşallah doktorum gir derse giricem bende rahatlarım belki
Aytiii Cigdemmete en iyisi canım doktorunuza danışmak. Onlar bizi daha iyi biliyorlar, Allah korusun düşük riski olan hamilelere riskli deniz..Deniz insanı yoruyor
Biroglanannesiii Cigdemmete Valla canım benim doktorum sırt ağrım olduğundan dolayı bol bol yüzmemi tavsiye etti her hafta düzenli havuza gidiyorum yakındır denize de gidicem yüzme en iyi egzersiz hamilelikte
cagla0cagla Bende bu hafta gidicem inşalalh doktoruma son kontrolümde sordun istediğin kadar denize gir hiçbir sorun olmaz havuz tavsiye etmiyoruz dedi banada
Ladybird06 Cigdemmete Doktorunuza da sorun bence ama bildiğim kadarıyla havuz tehlikeli önerilmiyor ama denize girilebiliyor.
Cigdemmete @“Aytiii”.sorucam zahten bu hafta kontrolüm var eğer git derse hafta sonu da denize gidicem