Merhabaalaaar hepinize. Oğlumu kucağıma alalı 5 gün oldu size moral olsun diye yazmak istedim. 8 haziran çarşamba günü randevum vardı ilk doğumum sezaryen olduğu için buna gün almaya gidecektim. Neyse Haziranin 20sine yatış günü aldım doktor bi NST göreyim eve öyle git dedi. Neyse çektirdim sonucu aldım doktora gösterdim bana senin sancın var yatış veriyorum dedi. Bir şey hissetmiyordum ama varmış 😂 O gün eşim de evdeydi şansıma olmasa ne yapardım bilmiyorum çünkü evde 2 yaşında bir oğlum daha var. Annem hastanede yanımda kalacaktı onlar da İstanbulda oturuyorlar. Ben direk annemi aradım yola çıktı oğlen 3 gibi akşam 6da buradaydı. Kaynanam geldi odaya gectik serum takıldı eğer sancın kesilirse doğum olmayacak dediler. Benim hala bir şeyim yoktu bu arada 😂 Doktor muayene etti ultrasonla baktı bebek 3.5kg doğuma uygun seni alabalirim dedi. Ben de herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacaksam olur dedim sonuçta annem gelmişti çantam vesaire her şeyim hazırdı. Beni doğuma hazırladılar ameliyathaneye goturduler ama bende dehşet bir korku vardı ilk doğumum genel anesteziyle olmustum uyandigimda her sey bitmisti 😂 bu spinal olacakti. Ben stresten korkudan titremeye basladim tansiyonum düstü. Sakinleştirdiler konuştular vesaire. Belden iğnem yapıldı ve 10 dakika sürmedi bebeğimi çıkarmaları. Dikişlerim yapıldı odaya götürüldüm. Ayaklarımın uyuşukluğu geçince dikiş yerini hissettim ama aman aman dayanılmayacak bir acı asla değil. Bebeğimi getirdiler cok sukur saglikliydi. 8 saat sonra yürüttüler ilk ayaga kalkış gerçekten zor oluyor ama elinizden geldiğince yürüyün pes etmeyin inanın daha çabuk iyileşiliyor. Yatmak bir çözüm değil keesiinlikkllleee. Bol bol bol yürüyün. Böylelikle 37+1de 3kilo400gr 50cm sağlıklı bir şekilde YİĞİT EYMEN’im geldi. Allahım hepinize sağlıklı kolay doğumlar, isteyene de bebekler nasip etsin.