serapinci Kızlar merhaba tetanoz aşısı tek doz yaptıran varmı ben sağlık ocağına gittim tek doz yapalım dediler kendi doktorumda onayladı sizde tek doz yaptırdınız mı ve kaçınçı haftanızda yaptırdınız?
Fatmasnny serapinci bana 2 doz yapıldı. Ama tarihlerini hatırlamıyorum. Sağlık ocağı olmanız gereken tarihi söylüyor zaten
AnneyizBizAnne serapinci daha önce aşı yaptirdiysaniz tek doz yeterli yoksa da neden tek dozda onaylanmış bilemedim
Yaz serapinci bana ilk gebeliğimde iki doz yapılmıştı ikincisinde ise tek doz yapıldı ilkinde iki doz yaptığın için gerek Yok denildi
NevinCeynakli serapinci merhaba ben sağlık ocağına gittiğimde ilk gebelik olduğu için iki doz yapıcaz dedi 16 haftalık 1 doz yaptı 21.haftada ikinci dozu yaptırdım
serapinci Fatmasnny sağlık ocağı söyledi zaten 27.haftaya denk geliyor işte kafam karıştı sanki daha erken zamanlarda oluyor diye duydum acaba tek doz diye mi 27.hafta 🤷♀️ Bilemedim
asoplavix Elime dikiş atıldığı için ilk dozu 12.haftada, ikinci dozu 20. Haftada yaptırdım 🤷🏻♀️ İlk dozu 16.haftadan sonra yapıyorlarmış normalde ikincisi ile arasında 5 hafta bırakıyoruz demişti hemşire hanım.
serapinci asoplavix bana tek doz yapılacak oda 27.haftaya denk geliyor kafam karıştı acaba geçmi yapılıyo tek doz diye bilemedim 🤷♀️
serapinci AnneyizBizAnne yoo söyledimde okullar dışında aşı yaptırmadım yani bende bilemedim en iyisi gidio sormak galiba
Tomrisinizi Ya bende oldum 10 gun oldu vurulali oyle agri filan da yapmadi ama igne yerinin icinde sanki zeytin cekirdegi var oyle sertlik duruyo normal mi acaba
Meryem34 serapinci 20 de yapılıyormuş sanırım bayram ve test kötü çıkınca ilk toz 23 haftaya denk geldi bi de 4 ekimde 2. Yapılacak 3 nezman bilmiyorum ama Doğumdan sonrada yapıyorlarmış
Evremanne 18. Haftamdayım bugün yapıldı tetanoz aşım daha . 2 sene önce bir doz olmuştu hemşire riske atmayalım yine 2 doz yapalım dedi ekimde de 2. Dozu olucam
Haticemustafa serapinci ben 2 doz yaptırdım canm doktorumda oyle dedi birini 20. Haftada digerinide 24. Haftada Hatta dogumdan 3 ay sonrada 3. Doz aşıda yapılacakmış
GizemTayfun serapinci Bana 20 haftadan sonra yapılıyor dediler dün yaptırdım 2 doz vurulucak hamilelikte dedi 1 ay sonra tekrar yapılacak