uzumlukekimmm Selam arkadaşlar, 6 aydır bebek istiyoruz ancak olmadı. Bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım maalesef negatif bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum. Regliyken mi yoksa sonrasında mı gitmeliyim bilgi verebilir misiniz
mavi2 uzumlukekimmm canım reglinin 3. Günü gelmeni istiyor doktorlar genelde ben ilk doktor randevusunu alırken sekreterine sordum durumum bu ne zaman gelelim diye adetin 3 veya 4. Günü gelmeniz iyi olur demişti doktordan doktora değişir mi bilemiyorum ama
Izm123 uzumlukekimmm Regliyken gidiliyor gene ama alltan muayene edemez her türlü iki kere çağırmak seni biri hormonlar için adetliyken bakılıyor
uzumlukekimmm Izm123 regl tarihim yakın gidiyim sonrasında alttan muayene için tekrar çağırırsa giderim
Bellacaio Izm123 uzumlukekimmm Reglken çağırdığında vajinal bakıyor zaten, yumurtlama var mı sorun var mı vs diye.
HKclm uzumlukekimmm canim reglken gidince bakacak alttan zaten onun icin oyle gidiliyor. Hem hormon hem alttan reglken bakilir ayrintili gorebilmesi icin. Tekrar cagirmick sonuclar icin gidersin
uzumlukekimmm ikimelekannesii22 geçen sene ağustos ayında düşün yaptım 2 ay koruduk sonrasında bıraktık 6 aydır da düzenli olarak yumurtlama dönemlerini falan takip ediyoruz olmadı bundan dolayı artık gitmeliyim diye düşündüm
TazeAnne06 uzumlukekimmm özele gideceksen adetin 3. Günü gitmeni öneririm ama devlete gidersen 6. Ay için erken diyebilirler 1 yıl altı evlilikte devlet hastanesi doğru bulmuyor vücut anca alışıyor falan diyip geçiştiriyorlar.
Melekkkkkkar uzumlukekimmm canim beni dinlersen dr git hemen bak ben 4 ay denedim olmadı dr gidecem çevremdekiler diyor du 1 sene korunmasız ilişkiye rağmen olmayınca git cart curt iyi ki de dinlemedim gittim bir sürü şey öğrendim ameliyat oldum tüpüm enfeksiyonluydu alındı tüp bebeğe başladım çikolata kıstım varmış yumurtalık rezervi düşük mus bilseydim 4 ay bile beklemeden gider ön kontrol olurdum şimdi tüp bebek surecindeyim. Seni korkutmak için değil de yani geciktirme diye yazdım bunları ha birsey çıkmazsa otur dua et bekle bir sure daha değerlerin iyiyse benim yaş 26 beklemek istemedim direkt tüp bebeğe başladım bekliyorum bakalım ama yani benim sağ tüpüm alındı bitmek bilmeyen enfeksiyonum geçti yani hepsi bir sebebi var . Sen vajinal muayene ol. Rezerv baktır sperm testi yaptir rahim filmi çektir . Bir sorun yoksa otur bekle bir 6 ay daha benden sana tavsiye özele git imkanın varsa iyi araştır.
uzumlukekimmm Melekkkkkkar haklısınız en azından bir sorun olup olmadığını öğrenip ona göre beklerim. İnşallah tez vakitte sizde güzel haber alırsınız🤩
Melekkkkkkar uzumlukekimmm tesekkur ederim canım güzel dileklerin için eminim hepimiz çok iyi anne olacağız ❤🥰
Tueaksy uzumlukekimmm eşim ve sen eğer olmuyo diye stres yapıyorsaniz oda çok etkiliyo . Bence sen jinekologa randevu alıp git yumurtaliklarina falan baktır testlerini yaptır. Yani normal olarak bı git . Ben öyle yaptım doktora gittim muaynelerimi yaptırdım folik asit verdi 3 ay kullanacaksın gebe kalmadan dedi 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 🙂
uzumlukekimmm Tueaksy evet bu ay ertelemeden gideceğim inşallah bizde kısa zamanda güzel haberi alırız sizde sağlıkla kucağınıza alın😊
Tueaksy uzumlukekimmm teşekkürler canım benim insalllah . İnşallah rabbim sana da tez zamanda nasip eder doktora gitmek muayne olmak uğurlu gelir inşallah. 🤲😌