Kizilkafaa Arkadaşlar, medipol hastanesine gidip memnun kaldığınız doktor var mı muayene ücreti ne kadar bir de, doktorumu 27. Haftadayken değiştireceğim. Bilgilerinize muhtacım, avrupa yakasındayım.
Yarenn92 Kizilkafaa ben Bağcılar medipole gidiyorum önceki doktorum çok iyiydi maalesef yönetimle annlaşamadık dedi ve bıraktı şu an çamlıca medicana ya başlamış ben Bağcılar daki medipole Derya Yaşar hanıma gidiyorum şu anlık memnunum bir bak istiyorsan
meryemnarin Kizilkafaa 10 gün once bahcelievler medipolde dogum yaptim ilk bastan beri derya hanima gidiyorum cokta memnunum muayene ucreti 260 liraydi benim zamanimda zam gelmis olabilir canim ama doktorumu siddetle tavsiye ediyorum
Merveebuluttt Kizilkafaa Canım ben Medipol Çamlıcaya gidiyorum bilmiyorum sana uzak mı ama aşırı memnunum beş aylık bebeğim kaybettikten sonra gitmeye başlamıştım neredeyse on aydır gidiyorum üç aylık hamileyim doktorum o kadar iyi ki İstediğim zaman Instagram’dan bile yazabiliyorum Ayşe Şeyma küçük akça öğretim üyesi zaten muayene ücreti 300 TL civarı bir şey diye hatırlıyorum canım her ay gidiyorum ama kasayla eşim ilgileniyordu en son inşallah yanlış bilgi vermem 🙏
Ozgemir4 Canim ben medipol bahcelievlere gidiyorum asiye uzun doktorum ilk gebeligimide onda yaptim simdide ona gidiyorum cok memnunum
Yarenn92 Kizilkafaa ben tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım önceden onu kullanıyorum 10 hakkın oluyor kontrol için ordan düşüyorlar 1 sefer 9 gün ücretsiz gidebiliyorsun doktor kan tahlilli istediyse herşey ücretsiz oluyor 9 gün boyunca muayene parasını hiç sormadık
ikkrk91 Kizilkafaa sanırım 425 tl cok emin degilim benim ozel saglik sigortam var karşılıyor diye hic ödeme yapmadim.
iremss Kizilkafaa bağcılar medipolü soruyosanz 2. Doğumumu da orda yapcam doktorum aynı derya yaşar ben çok severm kendisini ve sakinliğini
nurdanerva Bende Dr Nagihan Kayaya gidiyorum . 425 muayene ücreti. Eğer Kuveyt Türk sağlam kart ile öderseniz %10 indirim yapılıyor . Biz bunu geç öğrendik tabi