Skrnuum Erken doğum riskim var 3 doz ciğer geliştirici vuruldum. Baskı var ve suyum fazla.bebeğimin kilo alması için neler yemem gerekiyor.yardım lütfen
Ormanmeyveli Skrnuum günde 2 yumurta bol yeşillik muz kaşar peyniri yulaf ezmesi çikolatalı süt kefir fındık badem kabak çekirdeği soda
uykularharamoldu Skrnuum gece yatmadan önce muzlu süt içip yat. Sabah uyanınca bir kaşık pekmez ye. Kahvaltıda da mutlaka kaşar peynir ve yumurta ye. Faydasını görürsün.
Babydream Skrnuum muz-kaşar peyniri-tahin pekmez-gece yatmadan önce süt-her sabah kahvaltısında peynir tüketiyordum ve bol bol meyve yiyorum şu aralar özellikle karpuz yani bunları tüketbilirsin. İnşallah bebeğini vaktinde kucağına alırsın❤️
Yaseminf Skrnuum kaşar peynir yağlı peynirler kuruyemisler yeşil mercimek et bol yumurta diye biliyorum
Ozge806 Skrnuum benim bebeğim bir hafta geriden geliyordu. Doktor bir şey demedi ama ben kafaya çok taktım. Kaşar peynirini üç öğün yedim. Bir dahaki kontrolde bebek bir buçuk hafta öndeydi 😂😂 aman diyim dikkat et.
Skrnuum Ozge806 ben her kahvaltıda yumurta beyaz ve kaşar peynir salata domates tüketiyorum ama kilosunun az olmasına çok şaşırdım.şimdi soda kabak çekirdeği badem muz aldım onlarıdq yemeye başlıcam
zeynpyylc Günde bir tane maden suyu sabah akşam bir tane muz kaşar peyniri olduğunca yemeye çalışıyorum 36 + 4 en son 1 hafta önce 2800 felandı 3 kilo olmuştur bebegim
Skrnuum zeynpyylc bende şimdi maden suyu kabak çekirdeği badem ve muz aldım onları yemeye başladım umarım faydasını görürüm
Ozge806 Demet2323 valla hastaneden çıkar çıkmaz marketten 1 kiloluk aldım. İki haftada bitirdim onu. Her öğünümde mutlaka yedim. İki hafta sonra kontrole gittim. Çok şaşırdım bebek öndeydi. Hatta doktor güldü. Bu tosunun arpasını kıs biraz dedi 😂
Busbuss12 Skrnuum canım erken dogum riskini doktor mu soyledi sana , hani baskı hep asagıyamı , bende 28 haftamdyım bebek hep asagıya vuruyor , Sadece bi keee yukarı cıktıgını gordum , hep asagıda
Skrnuum Busbuss12 evet canım aşağı baskı var, suyum fazla ve kasılmalarım bel ağrılarım doğum sancısıymış bu yüzden erken doğum belirtisi var istirahat edeceksin kalkmıcaksın dedi.olası erken doğum içinde dün 1 tane bugün 2 tane toplam 3 doz ciğer geliştirici iğne yaptı.bebek hareketlerini 1 haftadan fazladır genelde hep altta hissediyorum kafası yukarda ama tekmeler hep vajinadan geliyomuş gibi hissediyorum
uraz_ve_annesi- Skrnuum valla ne kadar sağlıklı olur tartışılır ama burda nesquik kilo yapıyor diye okumuştum bende çok severim bu ara çok tükettim 24. Haftada 653gr olan bebeğim 29 da 1319gr olmuştu faydası olmuş mudur bilmiyorum ama işte
Ummu_gulsevinc Skrnuum ben 3 çocuğumda da aşırı balık aserdim ve balık hamsi çok yerdim haftada 2 kez muhakkak yemek isterdim çocuklarımın 3 de 4 kilo doğdular şimdiki hamileliğinde de yemek istiyorum ama bir iki taneden sonra tiksinti geliyor şuna emin oldum balık hamsi türü bebeğe kilo aldirdigina
Zehra65_ Skrnuum ben çok muz tüketiyorum ayrıca sağlıklı kilo aldıran besinler arasında tahin pekmez kahwaltıda baya tükettim bir ara süt içiyorum doktorum da kilosu gayet güzel ve sağlıklı demişti 🌺