Cobanipek Kızlar Sivas'ta detaylı ultrason için hangi hastaneyi önerirsiniz ? Özel ya da devlet ? Ve ücretlerini de öğrenebilir miyim?
Sema58 Cobanipek canim universitede yaptirdim ben ucretsizdi, özel 300-400 tl die duymustum ama tam kesin bilgim yok :)
Cobanipek Sema58 anladım peki nasıl oluyor randevu vs işlemleri ilk defa yaptıracağım için pek bilgim yok malesef 😑
Sema58 Cobanipek kadin doguma gidiyorsun ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum diyorsun sonra sana imzali bir kagit veriyor bunu radyolojiye goturuyorsun radyolojiden radevu aliyorsun 2-3 hafta onceden radevunu al ama yogunluk oluyor
Cobanipek Felsefe2409 çok teşekkür ederim peki telefondan randevu alıp direk gidilebilir mi yoksa üniversitedeki gibi önceden gidip mi alınıyor ? Ve kaç dk sürdü canım acaba ? Son olarakta cd ultrosan kağıdı filan verdiler mi ? Çok sordum ama kusura bakma 🤗
Felsefe2409 Cobanipek yok cnm ne kusuru ask olsun. Doktora muayene olmustm ben kendisi yonlendirmişti. Cd degil ama rapor vermişlerdi. Bı sıkıntı olup olmadıgı na dair.
Felsefe2409 Cobanipek sen hastane yi arayıp bı sor istersen. Önce doktora muayene olmak gerekli mi ona gore alırsn. Devlet hastanesine mi gıdıyosn normalde
Cobanipek Canım ben sivasta yaşamıyorum giresun şebinkarahisar da yaşıyorum burda sadece 1 devlet hastanesi var o yüzden gidicem bikere gitmiştim bayram ali beye gültepe de şimdide detaylıya gitmek istiyorum ama uzak olduğu için sürekli gitme imkanım olmuyor o yüzden şebinkarahisarda genel muayne oluyorum 😐
Cobanipek Buraya en yakın sivas ve giresun merkez ikisi de eşit o yüzden sivası tercih ediyoruz canım başka da burda detaylıya girebileceğim biyer yok . Eşimin işi dolayısıyla da heran müsait olamıyoruz o yüzden direk gidip yaptırabilirsem iyi olur yarın arayıp sorucam hastanelere inşallah Olur ☺