Glcnaybke O bizim canım babamız çünkü o çok fedakar kocaman yüreği olan babalık duyğusunu en çok hak eden insanlardan biri
Mihribani O bizim canımız babamız çünkü….. Arkamızda kocaman duran süper kahramanımız koruyucu meleğimiz😍🥰
Habibecetin O bizim canımız Babamız çünkü"Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, iyiki varsin canım babamız❤️❤️❤️
Laviniia HappyMom çünkü, her zaman yanımızda olacağını, bizi hep seveceğini koruyup kollayacağını, her konuda destek olacağını biliriz…
Krizantemm HappyMom O Bizim Canımız Babamız Çünkü nazımızı çeker ve ne kadar üzsek de her gece bizi öpmeden uyumaz. Bize dargın kalmaz. Hatamızı büyütmez gözünde hemencecik affeder ✨ Bugün onun günü kutlu olsun ❤️ Baba olmayı çok bekledi bu süreçte hep destek olan taraf oldu öğrenince başta biraz da alışamadı bile ama biliyorum ki dünyanın en iyi babası olacak benim eşim ❤️
Beyzossb HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü bizi en çok düşünen, en çok seven, kızımla benim biricik aşkımız o 🤍
TSule O bizim canım babamız çünkü seni öğrendiği an dünyanın en mutlu insanı oldu heyecanını hergün katlanıyor herseyini sana göre planlıyor kızım senin baban cok merhametli bir insan
Zeynep_Alya03 O bizim canımız Babamız cünkü ıkı kadının asık oldugu tek adamm…Gölgesinde dınlenecegımız cınar agacımız❤️