ecegun18 HappyMom O canımız çünkü babalığın ne olduğunu onda öğrendim babasızlığımın yerini hep o doldurdu beni böyle seven adam çocugumuzu nasıl sevdiğini anlatamam ❤️👶
ELiff46 HappyMom Çünkü ; Hayatımız Boyunca Bize Destek Olan Ve Bize İyisiyle Kötüsüyle Hayatı Öğreten Adamm ❤👨👩👧👧🤰
Hanifeaksoy08 o bizim canımız babamız çünkü tüm dünya kendi derdine düşse bile o kendinden önce bizi düşünüp bizim için çalışır bizim için uğraşır bizjm iyi olmamizi ister canm babamiz ❤🥰🥰
Nisayktlpp HappyMom çünkü yaşadığı her şeye rağmen dünyanın en iyi babası hayallerini şimdiden kuran içinde yaşatan muhteşem insan, sırtımızı yaslayacağımız koca çınarımız en büyük şükrümüz iyi ki var ❤️
Yarenay HappyMom o bizim canımız babamız çünkü hastalığımızda sağlığımızda bizimle olan bizimle Gülen biz aglayınca hüzünlenen daha iyi babalık yapmak için hiç birşeyden eksik brakmamak için saatlerce çalışan canımız babamız ❤️
Appayipyip HappyMom O bizim canımız babamız çünkü daha annemin karnındayken bile sesi bana huzur veriyor kıpır kıpır oluyorum ❤️
BeyzaF HappyMom O bizim canım babamız. Çünkü; yaslanabileceğimiz en güvenilir dağ, sığınabileceğimiz en güzel liman 🙏🏻