Ayse_Nuryusuf01 HappyMom o bizim canımız babamız çünkü varlığıyla bize güven veren her zaman arkamızda olduğunu hissettiren ilk ve son kahramanımız 🥰🙏🏻❤️
Papatyaesin HappyMom O bizim canımız babamız çünkü onlar olmasıydı bizler anne olamazdık benim annelik duygularimi yasatan canim bebegimin babasi canim eşim her zaman varlığı ile desteği ile benimle olduğun icin iyi ki varsın .Annelerin gücü de babalarin desteği ile artar 😊
Betll42 Çünkü bana güç veriyorsun ve her zaman desteğimiz oldun oğlun olmaktan gurur duyuyorum sen bizim herşeyimizsin 🥰
Serife_dgm12 HappyMom o bizim canımız babamız çünkü; Bugün başardığımız ve elde edebildiğimiz her şeyde onun payın var 🥰
Ipeksari57 HappyMom Çünkü O Bize Güvenmeyi Sevmeyi Merhametli Olmayı öğretti. Yaşımız ne kadar genç olursa olsun herşeyin üstesinden gelebileceğimizi öğretti. Bizim babamız kocaman bir yüreğe sahip her zorlukta ve her anımızda iyiki bizim canımız babamız var. Seni çok seviyoruzz babiş 🥰♥️
Gebelik1511 Annelik kadar babalığında kutsal olduğuna inandıran, bizi her koşulda her halimizle çok seven daima destekçimiz evimizin direği bal babişimiz, bizi güçlü hissettiren sınırsız sevgin ve varlığın için bin şükür 💙
Bdemirhan @HappyMom Baba diyardır. Ocaktır baba. Gönlü gök gibidir. Kâh gürler, kâh ışıldar. Kimi zaman kaşları çatık olsa da yüreği bizim için çarpan bir sırttır baba.