Gulnur_1999 HappyMom her zorluğa göğüs geren yemeyip yediren içmeyip içeren yaz kış demeden bizim için çalışan annemi ve beni kendinden daha çok seven her an her saniye düşünen pelerinsiz kahraman babamizsin ve canım babacim iyiki varsin ve iyiki hayatimizdasin teşekkür ederim annemi bu kadar cok sevip benide annemide mutlu ettigin için babalar günün kutlu olsun canim babam 🥰
Ebru2804 Çünküü , ben bu hayatta en çok babamın kızı olmayı sevdim şimdi o şans kızıma da nasip oldu merhametli güzel yürekli bizi çok seven bir babası var ❤️ Sağlıkla gel inşallah güzel kızım baban fazlasıyla sabırsız 🌺🥹
Lina31_06 HappyMom Nefes aldıkça yanımızda olansın… Bize hem can hem yoldaşsın… Sen, sennnnn sennnnn iyi ki varsın ♥️♥️
KorkuluAnne O bizim canımız babamız çünkü ; baba ocağında odun yanmasada üşümezsin. Sevgi ile yanan baba yüreği varsa demişler. 💕🫶💕
Fatma2022 HappyMom Bu babalar günün de babamız ikinci kez baba olma durgusnu tadacak inş bizim çıkar ve babamıza ödül olur 🧿🤰❤️
Hamisbirhemsire O bizim canımız babamız çünkü hayatta sahip olduğumuz en değerli ve bize en çok değer veren kişi 🥰💕🤰
gulerk HappyMom çünkü bu hayatta başımıza gelen en büyük şansımız iyi ki varsın can yoldaşım kızımın güzel kalpli babası❤️
Sukrantunc Çünkü bizim için her zorluğa katlanıyor bizi canından çok seviyor ve bizim mutluluğumuzla mutlu oluyor