Nurhanakin HappyMom Hayatın anlamı, ilk aşkımız,yaslandığımız dağımız, canım babamız On kilitli kapıdan daha güvenlidir baba yanımız💖
Glndmn O bizim canımız babamız.çünkü, yüreği güzel , merhametli her koşulda arkamda duran dağımız 🥰❤️
Zhrazhra Sen bizim canım babamızsın Çünkü ; Sen bizim sarsılmaz dağımız, Sen bizim merhamet yürekli canım babamızsın. ❤️
RukiyeAhmet3 HappyMom çünkü babamız bizim herseyimiz 🥰 sırtımızı yasladıgımız koca çınar’ımız çok şükür bin şükür Rabbıme 🤲🤲
isilacun O bizim Canımız Babamız. Çünkü bu bebeği çok bekledi defalarca kaybettik hep üzüntüsünü içine attı. Benim moralimi yüksek tutmak için kendi duygularını geri plana attı.
mom_babyy HappyMom O bizim canımız babamız.Çünkü o bizim bu dünyada sahip olabileceğimiz en mükemmel kalpli kahramanımız.🫶🏻
Gny18 HappyMom O bizim canım babamız çünkü 😍 birtanecik kızını henüz dünyaya gözlerini açmamış ikizlerini ve annemizi çok seviyor 💙❤️
Melisa035 HappyMom Hayatımızdaki en büyük şansımız ve destekçimiz, en büyük çünkü ise aslında şu ben babasız büyüdüm ve bana bile baba olan canım eşime sonsuz teşekkürler ediyorum iyi ki varsın iyi ki çocuklarımın babası sensin 🥲🥰❤️❤️
Elifcc HappyMom her zorluğumuzda yanımda olduğu, katlanılmayacak zamanlarımda bile elimden tuttuğu için💚