Merve-8 HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü kendisi bizi canından çok seviyor bizim için herşeyi yapar.”
Merooloji HappyMom Sırtımızı kocaman bir dağa yaslanmış gibi güvende hissetmemizin tek kaynağıdır baba❤️
Haticee7818 HappyMom O bizim canımız babamız çünkü doğuştan gelen ve ömür boyu sürecek olan destekçimiz, şansımız. Bizi biz eden de o bizi bizden eden de o 🙏🏻 Varlığına elhamdülillah ❤️
Ruya_34 “O bizim Canımız Babamız. Çünkü ………” Hayatının en güzel en güzel yerini bize ayırdıgın için ömrümüz boyunca arkamızdaki güç olacagın için ve en önemlisi benim babam oldugun için çok özel ve şanslıyım. Ben ve annem seni çok seviyoruzz ❤️
eda5806 HappyMom O bizim canımız babamız çünkü;o bizim dünyamızın gündüz ışığı güneşi,gece parlayan ayı,her zaman yanımızda bizimle olan sevgisini,saygısını,ilgisini bize veren merhametli, düşünceli biricik varlığımız…🥰🥰🥰
Esma-02 HappyMom yüreği,sevgisi,anlayışı mavi kadar sonsuz olan bu adam gökyüzümüz.Çünkü gök,yüzünde..♥️
ileri_a38 “O bizim canımız babamız. Çünkü sabırla beklediğim rabbimin nasip ettiği kızımın merhametli babası herşeyimiz ”
Hewislim_2402 @HappyMom çünkü.. Baba omzu diye bir yer var. İliklerine kadar huzuru hissettiğin…İlk aşkımız , çınar ağacımız ,ilk öğretmenimiz, baba cennetin Orta kapısıdır ,Solumun en rahat köşesinde bağdaş kuran adam! Varlığına Elhamdülillah canım babam. Rabbim kimseyi babasız bırakmasın 🤲🙏💙
Gamze_Kartav34 HappyMom Baba hayat verendir. Yaşamam için bana yol gösterendir, ömrünü bize adayan tek adamdır. Sorgusuz sualsiz benim arkamda durandır babam ❤️💙