nur-0606 HappyMom HappyMom o bizim canımız babamız çünkü o olmasaydi bende olmazdim süper kahramanım.
Edizimmm Çünkü; o bizim hayatımıza anlam katan,her zaman bize destek olan,ben babayım diyip kenara çekilmeden herşey olanımız ❤️🤲
Frdvs26 HappyMom HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü; bize giydirmek için giymedi,biz yiyelim diye yemedi,biz gezelim diye gezmedi.Bizim yüzümüz gülsün diye hep çalıştı hala çalışıyor.❤️
Sfk92 Çünkü bu kızımızla ilk babalar günümüz olacak, iyiki bizim babamız olmuşsun yol arkadaşım iyikim
Saylikesma HappyMom çünkü yanımızda olmasa bile sevgisini şefkatini kalbimizde hissettirdi, bir çınar gibi gölgesini üzerimizden eksik etmedi 😍♥
Sultanzumra HappyMom çünkü herşey babamizla güzel❤️Attığımız emin adımların tek sebebi canimiz kanımız🥰
Nehirtoss HappyMom Canım babamız çünkü annemin en zor zamanlarında yanındaydın ve benim de bir ömür her zorlukta yanımda olacağına eminim. Çünkü sen süper babasın 👨👩👧👦
Suledagli HappyMom Dünyanın en korumacı ve duysal adamın evladı olmaktan gurur duyuyorum iyki senin evladının babam iyki varsın ❤️
GlsMila HappyMom çünkü kızımın ilk aşkı benim tek aşkım hayatımızdaki en güçlü kahramanımız babalığın yakışacağı aşk kokulu sevdamız babamız bizim gölgesinde dinleneceğimiz ağacımız kollarıyla bizi saran güven li durağımız 😘❤️
Minikoanne HappyMom çünkü.. Ne olursa olsun bizi her daim sevecegini bildigimiz için canımız babamız💙
gulcekrl HappyMom Çünkü o bizim kahramanımız , arkamızda sımsıkı duran dağımız , sırtımızı güvenle yasladığımız ♥️