Bser HappyMom Çünkü; Çok zorlu tedavilerden geçerken en büyük tek destekçimizdi. Herşey babamızın sayesinde.. 👼🏻
Yigit-and-mother HappyMom çünkü; hayattaki en mükemmel şeyin bizim olduğumuza bizi iliklerimize kadar hissettiren canım babamız iyiki varsın♥️
Halime90 HappyMom o bizim canım babamız çünkü evimiZin direği , bizi her zaman seven koca çınarımız 💜 iyi ki var .
ceren_1411 HappyMom o bizim canım babamız❤️Çünkü iyisiyle kötüsüyle her zaman arkamızda duran kocaman bir yürek❣️
sdymtl O bizim canımız babamız çünkü 3 yıldır karısını, 32 haftadır minik fasülyesini düşündü, şımarttı, yanında oldu. Allah başımızdan eksik etmesin. 💙
SirinFerhat0 HappyMom Çünkü; onunla nekadar tartışırsam tartısayim hiç yanlız bırakmadı beni var olduğunu hep belli etti ben burdayım kızım diyor hala ayaktayım ona nasıl bir mektup yazarım bilemiyorum hiç yazmadım ilk defa bunu onun için yazıyorum babamı çok seviyorum ona asla zarar gelmesini istemem Rabbim ona uzun ömür sağlıklı hayat hayırlı ömür hayırlı ömür nasip etsin annem le ayrılar annem ölse pek içim acımaz neden acımaz onun yokluğuna çok alıştım onunla büyümedim ben babamla büyüdüm onunla bu yaşa geldim. Onun yokluğu beni daha çok yıpratır duygularını asla belli etmeyen bir insan benim babam hep içinde yaşar bana olan sevgisini ben olmayınca kardeşlerime anlatır. Rabbım babalarımız uzun ömür sağlıklı hayat nasip etsin ölmüş bütün babalarımızın mekanı cennet olsun nur içinde yatsınlar ailelerine sabırlar versin Rabbim 🤲♥️
20032022 Çünki yaşam amacımız yaşamanız sağlayan bizi koruyan arkamızda duran dayaqimiz iyi günümüzde gotu günümüzde yanmzda olanimizdir