Babycira Çünkü, sığındığımız güvenilir tek limanımız, biri her koşulda seven koca yürekli kahramanımız ❤️❤️❤️
yalcin_sevda HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü varlığı bize güç onsuz tamamlanamayan bir puzzle gibiyiz yarimiz😘😘😘
Mellaaa HappyMom Çünkü bizim için koşulsuz şartsız çalışıp didinen bizi koruyup kollayan evimizin direği💖
edileco Çünkü gecenin karanlığında kucağına aldığında gökyüzündeki tüm yıldızlara tek tek dokunabiliyorum.
Suleakblt HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü her koşulda yanımızda olan, arkamızda duran dağımız tek değerli varlığımız ❤️❤️
SnglKrkpnr O bizim canımız babamız çünkü annem babamın gözlerine her baktığında hayat buluyor babam anneme her gün aşkla bakıyor ve annemin karnından beni öpüyor ben de onlarla birlikte hayat buluyorum ve bu beni çok mutlu ediyor var olma sebebimizsin canımız babamız
kubrasucu HappyMom O bızım hayatta kı Şansımız Mucızemız, gozlerımızde kı ısıgın kaynagı Onu cok sevıyoruz
Busranindeneyimleri 🧑🏼🍼👨🏻🍼 bizim mutluluğumuz cünkü kendi içinde yılışmış bir duygusu olsa da bizim için en büyük dağ kadar sağlam ve yıkılmaz ❤️❤️
Sevvalkaya HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü o olduğunda her şey tam o varken her şey güvenli bir liman ”