Htcdenz O bizim canımız babamız çünkü, bu dünyadaki en merhametli en yufka yürekli adam ve bizim sırtımızı korkusuzca yaslayabiliceğimiz en büyük dağımız ❤️
Ozgeeeeyaren HappyMom çünkü ; o kadar hak ediyorki harika bir baba ve eş ben bazen onu hak ediyormuyum diye düşünüyorum .
SimayeceninAnnesi HappyMom o bizim canım Babamız çünki ; Annemin hayatına girip ona sonsuz bir güven ve değer verip kendi hayatında bize yer açtığın için benim bu dünyaya gelebilmemdeki payın için ve bizi kendinden çok sevdiğin için en büyük kahramanımsınnnn 🤍🤍🤍🤍
Wonderland O bizim Canımız Babamız. Çünkü, merhameti, vicdanı, doğruluğu, güzel kalbi ile bizim canımız olmaya hak kazandı. Allah başımızdan eksik etmesin🤲🏻♥️
Melekprenses Çünkü ; benim ANNE olmam gibi mükemmel bir duyguya sahip olmama sebep olduğu için. Her gün evlatlarım için iyiki diye şükredeceğim biri olduğu için.
Ebbelif HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü hem babalık hem dedelik yapmak sadece ona yakışırdı. ( 29 haftalık hamileyken eşine boşanma davası açan biyolojik babası yerine kendi babam dedelik ve babalık yapmayı göğsünü gere gere kabul etti. Sırtımı ona yasladım umarım oğlum doğduğunda dedesi gibi Mert bir delikanlı olur )
Esmay HappyMom "O bizim canımız babamız çünkü ; Bana bir sey olsa benim yerime de anne olur🥺 , merhameti guzel yüreği ile bizi sarıp sarmalar❣
bulut_ailesi O bizim canımız babamız. Çünkü maddi manevi her anlamda her zor günümde yanımda olan Çınarimiz❤️❤️
Elaeyl O bizim canım babamız. Çünkü huzur ve dert ortağımız, hep destek olanımız, sevgisini, varlığını hissettiren, elimizi hiç birakmayanimiz