Mihrac HappyMom çünkü gülmeyi , sevmeyi , neşeyi sen bize öğretesin . Benim güvende olduğum limanimsin.
Burcuyesilyurt HappyMom Kalbini, ömrünü, herşeyini bizim için feda eden hiçbirşeyi bizden esirgemeyen mükemmel bir baba ve mükemmel bir eşsin iyiki bizimlesin seni çok seviyoruz ❤️
Gizemtugra HappyMom "O bizim canım babamız. Çünkü bu hayattaki en güzel, en doğru en özel iyikim ve en büyük şansımız ❤️🌸
Ela7400 HappyMom Çünkü ; ben daha dünyaya gelmeden dünyamı güzelleştirebilmek için elinden gelen tüm fedakârlıkları yapan sadece güzellikler vaad etmeden tüm olumsuzluklarda da yanımda olacak ben düştüğümde de yanımda olacak beraber toparlayacak beraber kalkacak koca yürekli adam .. 💕
Kubra_miray_szr HappyMom HappyMom bu bu hayattaki en büyük şansımsın babam iyiki varsın bütün babaların babalar günü kutlu olsun🤗🤗
Nurersz HappyMom HappyMom o bizim canım Babamız çünkü, hem annemin sahip olmadığı baba sevgisini, hem benim sahip olacağım baba sevgisini sadece o bize veriyor 🙏
AlmiraAnnesi HappyMom “ O bizim canımız babamız .Çünkü arkamızda duran tek yıkılmaz dağımız bizi koruyan kendine aşkla bağlayan birtanecik babamız .♥️
busra_- O bizim canımız, babamız çünkü sen her şeysin ❤️ Hem aşk , hem güven, hem mutluluk , hem sığınacak liman …
Karakha “O bizim Canımız Babamız. Çünkü bu hayatta ilk öğretmenim, ilk patronum ve sürekli danışmanım canım babacığım 💙💙
DemirinAnnesiiii HappyMom bizim için gecesini gündüze katarak bana iyi bir gelecek sağlamak İçin çalışan süper kahramanım canım babamsın 💙💙