Seherrr1234 HappyMom Çünkü “ Can yücel’in dediği gibi ” ; Baban giderse Darda sana yetişen elin gider Aklın gider , canın gider Şu dağlanmış yüreğinde Çocuk kalan yanın gider
Fatmmmmaaaa HappyMom o bizim babamız çünkü o olmasaydı annem beni dünyaya getiremezsin o benim babam dünyalar tatlısı yakışıklısı benim babam bir tane onun kucaklarına gelmem için çok sabırsızlanıyorum 😘😘😘❤️
Ceynur18 HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü içinde fırtınalar kopsada biz üzülmeyelim diye elinden gelen koca çınarımız,bizi her daim koruyup kollayan kanatsız meleğimiz iyiki babamız iyiki benim eşim…
Selinstlms HappyMom o bizim canımız babamız.Çünkü; annemin en büyük şansı benimde ilk aşkım kahramanım🌸
Berna0000 HappyMom "O bizim Canımız Babamız. Çünkü bize sevgiyle aşk dolu bakan , eli hep üzerimizde duran biricik babamız”
Elifderin34 HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü arkamızda dağ gibi duranımız koruyan kollayanımız gücümüze güç kattanımız
Nursemablk HappyMom o biziim canımız babamız çünkü; bir dediğimizi iki etmez, ele avuca sığmaz sevgisiyle bizi sarmalar 😍
Hayaldi_16 HappyMom canım babamız çünkü ; kanatları görünmeyen süper kahramanımızdır onlar iyiki var ki bize bu annelik duygusunu onlar sayesinde yaşıyoruz Allah’ın verdiği en güzel ve en mucizevi nimetlerden bir tanesi .. önce Allah’a şükürler olsun 🤲🏻sonra eslerimizi de başımızdan eksik etmesin 🙏🏻💕#happyMom 🌸 #happyDad 🐯 #happy#canimbabamiz❤️@HappyMom