Uzayevren HappyMom o bizim canım babamız çünkü bu dünyada bizim için kendini feda edebilecek yegane kişi…
Zmrtb @HappyMom o bizim canımız babamız çünkü; Her düştüğümde beni kaldıran el onun eli olduğu için her zaman arkamda duran güvenli dağımız olduğun için babamız canımız 💕💕
hNurAhmet HappyMom Çünkü Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgini bize yaşatıyorsun
Ezgi17zeyno O bizim babamız çünkü bu hayattaki en büyük servetimiz bizi karşılıksız seven koruyan ilk aşkımız 🦋
F-902 HappyMom HappyMom HappyMom eğer ben kız çocuğu olursam o beni ilk seven , sarılan ve güvendiğim kişi olur. ❤️ Canım babam Eğer erkek çocuğu olursam o benim kahramanım , ve bana em doğru yolu gösterici kişim olur ❤️ Canım babam
Atlasim HappyMom Çünkü,bizim için kendini unutan,koruyan kollayan her daim yanımızda olan fedakar insan.Merhametinle hep yanımızda ol fedakar Baba🤍
Mucizeannesi28 HappyMom O bizim canımiz babamız çünkü varimiz yoğumuz herşeyimiz sırtımi dayadigimiz dağ sıcaklığına sığındımiz en güzel yuva kendisi♥️