Koktas Çünkü bizi çok seven, söz konusu biz olunca gözleri parıl parıl olan, bizim için fedakarlıklar yapan kahramanımız 🥰🥰
pinar-yldiz1808 HappyMom O bizim Canımız Babamız.Çünkü bize güç verenimiz ilk ve tek kahramanımız sevgiyle yuvamızı sarıp sarmalayanımız hızur veren biricik babamız.🤍
betulcatal HappyMom o bizim canım babamız çünkü her anımızda yanımızda bizi bizden çok düşünüp seviyor.
Eliftaslioglu HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü kocaman merhametli bir kalbi var ve bizim üzerimize titriyor 👨👩👧
Leeeyla Sessiz kahramanimiz. Her hareketi ile bizi sevdigini belli eden biricik babamiz. Gun buyu bizim icin calisip eve geldiginde bile bizi mutlu etmeye calisan kahraman babamiz. Yakinda uc kisi olucaz ama biz simdiden babamizin kanatları altinda kocaman bir aileyiz. Babamizin emeğinin karsiligini onu cok severek odicez
Zlhrsln O bizim canımız babamız. Çünkü “Her koşulda daima yanında bulunan, koruyup kollayan, sevgisini esirgemeyen tek kahraman” ❤️ Rabbim babalarımızın yokluğunu göstermesin. Hayatını kaybetmiş bütün babalarımıza Allah’tan rahmet diliyorum..🙏
Kubradamkaci HappyMom o bizim canımız babamız çünkü hayatımızı güzelleştirip sonsuz destek veren hayatında bize en güzel yeri ayıran ömrümüz boyunca arkamızdaki güç olacağından en önemlisi sol yanımız olduğundan o bizim canımız o bizim peleriniz kahramanımız babalığı hiç görmeyen eşine bile baba olduğundan o bizim herşeyimiz 🤎🤍
Zeynep02 O bizim canımız babamız. Çünkü, arkamızı ne zaman ona yaslasak dünyayı bile fethedebilir güce sahibiz. İyiki varsın Eylül’ün babası♥️♥️♥️
Yigitkeriminannesi O bizim Canımız Babamız. Çünkü dev bir çınar, yaslandığımız dağ , en iyi arkadaşımız her şeyimiz ❤️
Seydaozturk O bizim canımız babamız çünkü; o sırtımızı yaslayabileceğimiz tek dağ, ne zaman düşsek elimizden tutacağını bildiğimiz sığınağımız; oğluşumla beni güvenle sarıp sarmalayacak kocaman kollara sahip ❤
ayten1999 O bizim canimiz babamiz,çünki ben hala doğmamışken bile beni çok önemsiyor,çok seviyor. Anneme çok iyi bakıyor. Süper baba nasıl ola bilirse benim babamda öyle. O bizim canımız babamız,çünki bizde onun canlarıyız👨👩👦