Ebuli3454 HappyMom @HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü merhameti ve şevkatiyle evlatlarımın ve benim bu hayatta aldığı en değerli 🎁… Rabbimin armağanı gibi… iyiki var ve iyiki bizim BABAMIZ 💋
Cansucaglar @HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü her koşulda bizi çok sever, destekler ve hep yanımızda olur. (Çünkü dünyanın en tatlı babası odur.) 🌺
Edaerdqn HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü bize aşkla bakanımız, en iyi arkadaşımız, yaslandığımız dağımız… ”
kxbx O bizim canımız babamız çünkü bizi bir yapan, kalbi sevgiyle taşan, varlığı gücümüz olan.. iyi ki bizim babamız 🥰
Beyhanertekin HappyMom O Bizim Canımız Babamız Çünkü; Bizi Kocaman Sevgisiyle Kucaklayıp Sonra Bizi Dünyanın En Değerli Varlığıymış Gibi Hissettirdiği İçin …
Tucitu HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü hem bana hem kızımıza baba oldu öyle merhametli ki öyle seviyor ki bizi günde 14 saat çalışıyor hiçbir şeyden eksik kalmayalım diye. Onu çok seviyorum ..
BadoDe Çünkü; o olmasaydı AşK nedir bilemezdim, o olmasaydı ikimizin bir parçası olan oğlum var olamazdı, o olmasaydı bizi onun kadar kollayan kimse olmazdı. İyiki var.
Kubrasun @HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü Bir Çınar Ağacı Gibi Gölgesi Bizi Her Zaman Koruyacak"