Babalar Gününe Özel Çekiliş 👱🏻♂️
Canim babamız her zaman en yakın arkadaşımız oldun 🥰
- Düzenlendi
Annemin ilk aşkı benim kahraman babam .anneme verdiğin değerle birlikte ben güzel bir şekilde büyüyorum ve size kavuşmama az kaldı canım babam.seni büyüten babaannemi öpüyorum 😘 çok iyi bir baba yetiştirdi ve oda benim kral 👑babam oldu.Annem hergün benim ile konuşurken sende baban gibi eşini sev ve oda seni sevecek emin ol diyo ve ben annemi dinliycem senin gibi iyi eş ve baba olcam.bu babalar gününde yanında değilim ama bunu unutma canım babam seninle kavuşmayı dört gözle bekliyen bir minak var oda benim. Canım babam burdan seni öpüyorum 😘 iyiki varsın iyiki benim babamsın🤍👑 BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN 🥰😘 aaaa yeter oğluşum birazda annen konuşun canım ,ilk aşkım seni sana anlatsam buraya sayfalar yetmez ömrüm çocuğumun babası iyiki girdin hayatıma iyiki varsın seni çok seviyorum ❤️ babalar günün kutlu olsun kurban olduğum 🥰😘🤍
HappyMom çünkü evimizin güneşi, direği, ailemizin temeli, arkamızdaki dağımız ❤️
Ben eşimin hesabından giriş yaptım benim hesabımın şifresini hatırlamıyorum
O bizim canımız babamız çünkü; o bizim koca yüreklimiz 💕
O bizim Canımız Babamız çünkü bize hayat verenimiz
O bizim canımız evimizin direğini aile kavramındaki en önemli parçamız seni seviyoruz canım babamız babalar günün kutlu
Çünkü bebişimin minicik atan kalbinin de benim kocaman atan kalbimin de içinde ki tek büyük aşk babamız❤️😍
İlk öğretmen,ilk aşk,ilk dost,ilk sırdaş🧡
“Baba”
HappyMom o bizim canım babamız. Çünkü; yaşamak o varsa güzel ♥️
O bizim canımız babamız çünkü, Onu tanıdım ve dedim ki: “ - Bu adamdan, baba olur.
ve öyle ki ölsem gitsem,
benim yerime anne de olur .. “ ❣️
HappyMom
O bizim Canımız Babamız. Çünkü bizim için her cefaya göğüs gerip hiç ses çıkarmayan koca çınarimiz 🥰
O bizim canımız babamız çünkü ilk öğretmenimiz olacak 💜
HappyMom çünkü; sığındığımız en güvenli liman ❤️
HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü hayatında bize en güzel yeri ayırıp her zaman yanımızda olduğu için. ❤️