Feride-1 @HappyMom Annemin hayatını güzelleştirip, Ona sonsuz destek verdiğin için, hayatında bize en güzel yeri ayırdığın için, Ömrümüz boyunca arkamızdaki güç olacağın için ve en önemlisi de benim BABAM olduğun için Dünyanın en özel bebeğiyim. Annemle ben SENİ ÇOK SEVİYORUZ 🫶🏻🤍
Baharalya12 HappyMom o bizim canım babamız, çünkü o bize hayat veren o bizi gözünden sakınan babamız🥰
Mf2017 O bizim Canımız Babamız. Çünkü hem dünyada hem ahirette hep yanında olmak istediğimiz. Bizi en çok sevenimiz. Varlığına en çok şükrettiğimiz o.
Jadewinder O bizim Canımız Babamız. Çünkü hem beni hem bebeğimizi düşünür, geleceğimizi düşünür. Bizi ön planda tutar. Bizi mutlu eder.
Smyyblstr HappyMom O bizim canımız babamız çünkü; yaslandığımız dağ, sığındığımız liman, koştuğumuz bahçe, oynadığımız park, güvendiğimiz parça, her ne olursa olsun asla seni yarıda bırakmayan seni senden çok düşünen sevgi yumağı.❤️❤️
Sultaner HappyMom o bizim canım babamız çünkü beni anne olmamı sağlayarark beni dünyanın en mutlu kadını yaptı ve bebeğimizi de babasıyla gurunlanacak bi evlat yaptı
sevimygn HappyMom çünkü o hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için çabalayanımız, mükemmel kahramanımız… ❣️