Nursedacelik HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü her zaman bizi herşeyden çok seven, üzerimize titreyen, yıkılmaz dağımız 💙🧿
gamermerwish HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü bir adama babalık ne kadar yaklaşırsa ona da babalık şimdiden çok yakıştı. Muhteşem koruyuculuğuna, insanüstü gayretine, olağanüstü şefkatine sonsuz teşekkürler… İyikimiz” 💕
Ezooo HappyMom o bizim canımız babamız. Çünkü en korunaklı limanımız, çok sevenemiz, çok sevdiğimiz iyi ki var dediğimiz 💙
23501900 HappyMom her koşulda ne ilgisini ne sevgisini ne de merhametini hiç esirgemedi. Sabrı, sevgisi, özverisi için çok teşekkür ederiz ❤️ harika bir adamdır Bizim babamız ❤️
Gizemlimom HappyMom HappyMom çünkü; gösterdiği sonsuz sevgiyi ve üzerimizde bıraktığı etkiyi iliklerimize kadar hissediyoruz.
Zeynep-Murat2861 HappyMom O bizim Canımız Babamız . Çünkü bizi en değerli hissettiren ,canımıza can katan değerlimiz tarifsiz baba ❤️
Sadisssss HappyMom O bizim canımız Babamız.Çünkü o olmasaydı bir geleceğimiz , bir soyumuz onunla olan bütün bu güzel anılarımız evimzin direği olmazdı. İYİKİ VARSIN BABAM 🥹❤️
Neslihanyamac HappyMom Çünkü her anımızda yanımızda . Düştüğümüzde kaldıran , ağladığımızda göz yazımızı silen , her zorluğa rağmen bizi büyütüp yetiştiren insan . İyi varsın canım babam
Zuzu34 HappyMom HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü bana can veren diğer yarımsın. İyi ki beni bu kadar seviyorsun. Benim korkusuz kahramanım.. “
Hatice_22 @HappyMom çünkü: o dünyanın en yakışıklı en güçlü babası. O bizim canımız büyük çınarımız.😘
Bisra HappyMom o bizim canim HappyMom O bizim canim babamız.Çünkü bu hayattaki en büyük şansım beni erken yaşta kaybettiğim anam babam kadar seven canıma can katanım o…
Hlycngz HappyMom o bizim canımız babamız çünkü: oyun arkadaşım,suç ortağım,en güzel sırdaşım,her şeyim…
Minikandhismom HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü oğluşunun dünyaya gelmesini dört gözle bekliyor
Havvanur07 HappyMom bize hem anne hem baba hem dede o bizim herşeyimiz nefesimiz seni seviyoruz babamız ♥️