acemimom1 Kelebek95 bende çok şiddetli kasik ağrısı yaşadım geçen hafta kasılma şeklindeydi aslında. Doktorum sol kasigimin üstünü gösterdi burda bir sertleşme olursa ve kasılmalar 5 dakikada üç kere şeklinde tekrarlarsa gel dedi
Melisakrtl acemimom1 34 haftaligim daha 2 gun once basladm kiyafetleri yikamaya bugunde utulemeye basladm bel agrisindan yapamadim hepsini keske diyorum daha erken yapsaymisim zor duruyorum ayakta :/ bebegim birazda iri oldugu icin nefesim cok daraliyo
Yaseminf Melisakrtl oturarak utule canım ben oturarak utuledim en sonunda. bitmek bilmedi minik minik şeyler
Gunel650_20 acemimom1 normalmis canim ben dr cok tedirgin oluyirum olunca ama 30 dan sonra oluyomus onemli olan haraket etmesi.Pekmez cikolata filan ye haraketlendiriyo🤭
Mihribancglr acemimom1 doğsun diye bekliyorum sadece 😂 kasılmalar başladı hafif bacak ağrım dışında pozitif ilerliyoruz
eslemsi acemimom1 33.6 cantam 1 haftadr hazirda bekliyor 13ü son gunum sezeryan gunu alicam 37de gidip. Oyle boyle geciyor hamdolsun
Moonlight_347 Belim çok ağrıyor kasıklarım arada sancilaniyor. Dün küçük bı lekem geldi çok korktum doktora gittim çok şükür her şey normal çıktı. Benim de daha hiç bir şeyim hazır değil erken alışveriş yapmadığıma çok pişmanım.
Yaseminf Gunel650_20 daha sert ama 3 4 saatte bir oynuyor doktor 4 saatte bir hareket etmezse dürt hareket ettir dedi
Melisakrtl Yaseminf oturdum en sonunda ama yetistiremedim sirtim cok agridi bugun bitircem insallah bide ben camasirlari ters duz yapip utuluyorum sadece ustunden degil ondan uzun surdu
Cyln_1 Sueryi aramızda iki gün var ve aynısını bende geçen hafta yaşadım acile gittim birşey çıkmadı kendi doktoruma cuma gidicem