Kebessack123 minikumutlar evet vardı bende pek inanmıyordum ama denemek istedim adet düzensizliği için ilk kutuyu bitirdim hamile kaldım yemeklerden yarım saat önce aç karnıma kullandım ben zaten söylüyorlar nasıl kullanıldığını
DisiArslan minikumutlar kullandığın süreçte bol bol su iç ozaman faydasını görürsün. Günde 10 su bardağı su iç. Şifa olsun inşallah
Kvser Fithatunnn Ravza11 Gizem0650 minikumutlar bende kullandım evliliğimin 7. Ayında ilk kullandığım ay adetim 23 gün geçti ve sonradan düzensizleşti adetim bir işe yaramadım aksine hormonlarım yükseldi ve adet günlerim hep geçikti . Ben genç kızlığımdan beri adet tarihim aynıdır annem kız kardeşim herkes bilir tarihimi . Şuan yeni yeni düzene soktum adetimi 🤷🏻♀️
Ravza11 Kvser bende ondan korkuyorum işte ya olumlu cevap kadar olumsuz cevaplar da var bilmiyorum kafam karıştı
Kvser Ravza11 benim hormonumu yükseltti inanın adetim çok düzensizleşti . 21 gün gecikti kullandığım ay . Bence bu tarz şeyleri tüketmeyin ben çok pişmanım . Yine de siz bilirsiniz
ysfysr Evet etkisini çok duydum bende.Kullanıp hamile kalan anneleri.İnşaAllah anne olmak isteyen anne adaylarımıza şifa olur.Yalnız kullanım talimatlarına uygun kullanın lütfen aksi taktirde kistleşme yada kanama fazlalığı gibi yan etkileri olabiliyor.
minikumutlar Kebessack123 teşekkür ederim böyle güzel yorumlar duyunca seviniyorum ağaç kaşıkla yemeyi öneriyolar ama yanında gönderiyolarmı kaşık