Damyninbebisi Herkese merhabalar 16haftalik hamileyim her hafta ultrasona girip bebeği görmek istiyorum. Bir şey olacak zannediyorum sürekli. Benim gibi olan var mı? Yoksa ben mi abartıyorum?
zamaneannesi80 Damyninbebisi bende böyleyim 🤭 17. Haftaya girdik en son 12. Haftada gitmiştim bide bugün gittim doktorum detaylı usg için randevu aldık radyoloji de 22. Haftaya gün verdi 🤣 doktorum banada aynı gün gel di 🤭 çatlamassam iyidir 😂 12. Haftaya kadar hep iki haftada bi gitmiştim 🙈🙈
EzgiKly Damyninbebisi Valla benim de sürekli göresim var. İkiz oldukları için 3 haftada bir kontrole gidiyorm şimdilik ona bile sabırsızlanıyorum. Bir kere sırf görmek için işyerime yakın ucuz bi klinige gitmiştim, on gün snra asıl kontrolüme gittm😄
1Ada1 Damyninbebisi bende öyleyim ama gitmiyorum her hafta hem doktorum onaylamadı gerek yok daha çok stres yapar dedi hem eşim durduruyor beni🥴
minik_koala_ve_annesi Damyninbebisi benim canim 😅5 aylik hamileyim 20.kere gormusumdur doktor 1 ay sonra gel.diyor ben geri gidiyorum😅esime de diyorum yani ultrason cihazi hep isime yarar birsey olsa alirim 7/24 bebisimi gormek hareketlerini izlemek istiyorum dedim🥰🤭
minisinannesiiii Damyninbebisi Bende öyleydim doktor bana dedi niye bu kadar sık geliyosun 😀 2.sinde de vakit bulamiyorum gitmeye