Merhaba güzel anneler 🤗
Başlıktanda anlaşıldığı üzere 27. Haftamda marjinal insersiyon tanısı konuldu ve Ankara şehir hastanesinde riskli gebelik kısmında takibe alındım. Ayrıntılı ultrason muayenesinde de farkedilmişti ama bir sorun teşkil etmez denmişti fakat gebelik şekeri de çıkıp insülin kullanmaya başladığım için şehir hastanesindeki doktorum riskli gebelik kısmına yönlendirdi ve orda plesanta kordonla kenardan bağlandığı için yani tıbbi tanımı marjinal insersiyon denilen durumu yaşadığım için takibe aldılar. Şuanlık bir sıkıntı yaşamıyorum fakat doktor biraz üzücü konuştu, erken doğum, kanama ve su gelmesi, ani bebek ölümü vs vs olabilir dedi ve ben çok tedirgin oldum. Ankara’nın ilçesinden gelip gidiyorum şehir hastanesine, hem ilçedeki doktoruma hem özele gittim aynı riskleri onlarda tekrarladı her ne kadar kesin olur demediler ama insan üzülüp kafaya takıyor maalesef kii.. Acaba aranızda bu durumu yaşayan varmı ? Doktor yediklerinle dinlenmenle vs gibi şeylerle düzelmez doğuştan olan bir durum taktir ilahi ne yapsakta marjinal insersiyon düzelmez diyor ama ben genede sizlerden fikir almak derdimi paylaşmak istiyorum. Acaba aranızda bu durumu yaşayan benle tecrübelerini paylaşmak isteyen varmı? Bu riskleri taşıyan ve riskleri yaşayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde şimdiye kadar makat gelişti bebeğim ama bugün ki kontrolüm de baş aşağı döndüğünü öğrendim bir sorun olurmu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Hepimiz minik mucizelerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah ❤️