S1907 Kızlar selam 15.haftadayız içtiğim muktivtmnler aşırı midemi bulandırıyo içemiyorum 2 kez ilaç değiştrdm, ,içmeyen gıdalardan alan varmı bu vitaminleri ilaçtan tiksindim artk
ipekveatlas S1907 ben hiç kullanmadım normal beslenebiliyosan sıkıntı yok demişti doktorum doğum yaptım oğlumun bi sıkıntı yok sükür
Birminikcivciv S1907 valla bende kullanmıyorum bi magnezyum bi kan ilacı d vit bile aksatıyorum vicdanım çok rahatsız. Ama gerekli şeyler keşke kullanabilsem. Sen de kimseye bakma hani herkesin düşüncesi kendine. Eğer kullanabilirsen zorla kendini 🌹
[silindi] S1907 multivitaminler böyle bi probleme sebep olmamalı aslında. Durumu doktorunuzla paylaşıp daha uygun bir vitamin kullanabilirsiniz.
S1907 Birminikcivciv yaaa kokmasa içicem reçeteye önem veren biriyim ama zaten bulantılarım yeni yeni düzene giriyo kokusuyla iyice içince kötü oluyorum çıkartmak istyrm,doktoruma sorucam bnde gıdalardn almya çalşcm muhtemelen
Edabykl S1907 doktor verdi ama mide yanmasi yapiyo bende kullanamadim saglik ocağındaki doktoruma sordum onlar ek takviye yani kullanmasanda olur dedi bende kullanmadm sadece omega kullandm onuda daha almadm 6 aylik hamileyim bir kutuyu 6 ayda kullandim düzensiz suan sadece demir ilaci en onemlisi o dedi doktor
S1907 Edabykl multuvitaminden kastım omegaydı içinde diğer vitaminlerde var ama içemiyorum kullanp kullanmama konusunda aşırı kararsız kaldm🫤🫣
Edabykl S1907 ben omegayi bikere kullandim bana ayri multivitaminde verdi ama kullanamadim şuan sadece demir ilaci
Bsrakblt @S1907 benimde mide bulantılarım oluyodu multivitamini gece yatmadan önce içiyodum gece içmeyi denediniz mi