Berrafiliz Merhaba güzel anneler, birkaç gündür regl ağrısı gibi bi sızı var vajinamda. Bugün karnım çok fazla sertleşti belime de bi anda ağrı girdi. Evde iş yaparken hemen yoruluyorum eğilemiyorum. Doktoruma yazmalı mıyım yoksa ben mi çok evhamlıyım
Usnac1995 Haftadayım hamileliğin başından beri regl olacak gibi hissediyorum belki 2-3 günde bir kesin oluyor ama 1 dk lık bir his . Bende doktora sormadım hiç ama sertleşme falan varsa bir danış istersen
Maviii haftan erkense eğer enfeksiyon için tahlil verin, son haftalardasanız eğer vücudunuz kendini doğuma hazırlıyordur
benimmdunyamm Berrafiliz karnının hepsi sertse doktoruna yaz çünkü gerçek kasılma da karnın her yeri sert olurmuş bir taraf değil
Burcuuuuu Berrafiliz ya bende alttan biseyle vuruyorlar gibi olmusgu enfeksiyon vardı 38. Haftadaydim o yüzden sordum
Maviii Berrafiliz bi şey olmaz inşallah bebek ağırlaştı doğum sancıları ara ara hatırlatıyor kendini.. haftanız var akıntınız normal 🌸
Ksks07 Berrafiliz bebek aşağıda vajinaya baskı yapıyor olabilir mi acaba ? Bende de ara ara sanki regl olacakmışım gibi ama daha hafifi ağrı oluyor. Doktor ters bir şey söylemedi bende bebeğin pozisyonundandır diye düşündüm.
Tasbebek Berrafiliz bende 18 haftalığım her gece ve sabah uyandığımda özellikle çok ağrım oluyor doktor üç şey olabilir dedi ya kasılmaların vardır bu ciddi dedi ya idrar yolu enfeksiyonu ya da bağırsakların yapıyor olabilir dedi kasılma ise Progestan fitil verdi üç gün kullan işe yararsa kasılmadır dedi kullandım yine aynı ağrılara uyanıyorum idrar tahlilimde temiz çıktı ben çok su tüketiyorum hamile değilkende çişim azıcık gelsin hemen karnım ağrırdı o yüzden olduğunu düşünüyorum için rahat edecekse doktora bi git muayene ol canım doktorda bana bugün devam ederse muayene ederiz dedi ama alttan muayeneden korkuyorum kötü bi şey olduğunu düşünmediğim için gitmeyeceğim