Momy_eyyuptalha Merhaba güzel annelerimiz doktorumuz yarın detaylı ultrason için çağırdı 19 haftalık olacağız yarın sizler kaçıncı haftada detaylı ultrason yaptınız❤️
-MinikveAnnesi- Momy_eyyuptalha 20 - 22 arasını öneriyorlar ama 20 - 24 arasında yapılabiliyor bende yarına randevu bulabildim 2 ay önceden 23+2 oluyoruz
ikkrk91 Momy_eyyuptalha benim perinataloji uzmanim 21. Haftada gel en uygun o hafta demisti. 21+3 günlükken gitmistim. Etrafımdakilerde 21 /22 haftada gittiler hep
minnnie Momy_eyyuptalha sıkıntı değil de kalbi ciğerleri daha iyi gelişsin, daha iyi görülsün diye 21-23 hafta arasi daha uygun. Beni de 17. haftada çağırıp sonra 21de tekrar detaylı yapılmıştı.
findiklibadem Haftada 3 hafta içinde yaptır dedi ama iyi doktor bulmak istesen randevu bulamıyorsun özellerden bahsediyorum devlette ztn yoktur önceden alın siz
Momy_eyyuptalha findiklibadem özelde yaptıracam mecbur devlette sıra yok özelde ücretleri çok pahalı 1700₺ den başlıyor
Momy_eyyuptalha ikkrk91 ikili test ve üçlü yapmadım diyede belki acele etmiş olabilir bana 18 -22 haftalar arası dedi mesaj atmış yarın gelin diye 🤦🏻♀️korktum doğrusu
ElizzMom Momy_eyyuptalha 😯😯 bizim burada 400₺ özel hastanede. 21+3te çektiricem bende şu an tam 20. Haftadayım.
ikkrk91 Momy_eyyuptalha evet belkide oyuzden olabilir. Doktordan doktora degisiyor . Doktorunuza güvenin bir bildiği vardir Mutlaka oyuzden sizi çağırmıştır.
Momy_eyyuptalha findiklibadem Van’da kalıyorum lokman hekim hastanesi Gürcan Türkyılmaz perinataloji uzmani onda yaptıracaktim siramiza çok var 1 ay konuştum herhangi doktorda yaptırabilirsiniz detaylı ultrason için ben rica ettim bizi başka doktora yönlendirdi
Momy_eyyuptalha Brgu yok kuzu doktor önerdilerse bildikleri var herhalde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️