Kızlar lütfen gören yorum yaparsa sevinirim. Ankara’da yaşıyorum Yenimahalle devlet hastanesine gidiyordum 2. Gebeliğim ilki sezeryen. Doktorumdan o kadar çok memnunum ki, 1 aydır şeker illeti ile uğraşıyorum ölçüm,diyet, insülin kullanıyorum şuanda da. Herşey bebeğim için tabi ki 🥺
Bugün muayenem vardı 36+4 olmuşuz 3,100 gram miniş kızım suyu falan herşeyi çok iyi maşallah. Doktor şekerim olduğu için hastanenin yenidoğan ünitesinin yetersiz olacağını söyledi 1. Basamak dedi yeterliliği yenidoğan doktorları yok hem sende ki şeker bebeğe de ister istemez geçecek bebekte solunum sıkıntısı olabilir dedi . Tüm bunları göze alıyorsan aynı 27’si ameliyata alalım dedi, ama ben derim ki Ankara Şehir Hastanesin’e sevk edelim orada yap doğumu dedi.. Bebeğim için şuan öyle endişeliyim ki vicdan azabı çekmek istemiyorum hocam dedim oraya gideyim o zaman dedim. Haftaya pazartesi oraya gideceğiz inşallah ilk kez gidicem ne nasıl olacak merak içindeyim sorum başlıkta ki gibi gebelik şekeri olup bebekte sıkıntı yaşayan oldu mu kızlar. İçime su serpin ne olur 😪😪