Zln2152 Canım benim ben de tam 7.aya girince oğlumu kaybettim normal doğum oldu doktorum en az 6 ay bekle rahim toparlanması gerek dedi ki araştırdım öyle olması bizim için iyi. Allah korusun tekrar sağlıksız gebelik yaşamamak için .Şuan senin istediğini o kadar iyi anlıyorum ki hem kolların boş hem karnın o kıpır kıpır hareket eden yavrun toprak altında,😔rabbim kimseye yaşatmasın ..
önce biraz acını yaşa bence, bu acı geçmiyor çünkü sadece günden güne alışıyorsun 😢
Ben bebeğimi kaybedeli tam 10 ay geçti 6 ay sonunda tekrar hamile kaldım bunları yazarken hem ağlıyorum hem de bebeğimin hareketini hissediyorum çok garip duygudayim.
İlk zamanlar sanki oğlum hala benimle karnimdaydi bu bebeğimi onun yerine koymuşum sanki ama şimdi değişti çünkü bu şekilde ikisinede haksızlık yapıyorum gibi hissettim bazen karnımı severken cennet kuşum aklıma geliyor ona vicdan yapıyorum unuttum sanma diyorum günlerim böyle geçiyor.
Yani ben ağladım eve kapattım kendimi acımıda yaşadım halada yaşıyorum geçmeyecek biliyorum sen de psikolojik olarak acını yaşa sonra inşallah rabbim tekrer evlat nasip etsin 🙏 Sağlıklı sıhhatli evlatların olsun inşallah . Daha kardeşleri olsun abilerini, ablalarini ziyarete gidecez ins hiç tekrar hamile olur muyum olamaz mıyım diye düşünme olur zamanı gelince içini ferah tut.
Artık dualarımda sen de varsin güzel anne🙏🌼