Birminikcivciv Kızlar masamızda var ama eşimler sürekli yerde yendiğinden bende alıştım yer sofrasında yemek yiyoruz. Acaba sıkıntı olur mu linçlemeyin lütfen
Mehtapca06 Birminikcivciv ne alaka linc aşkım benim evimde iki yemek masam var yer sofrasının tadini alamiyorum kuruyorum sofrayi tv karsina hele son haftalarin uzatıyorum bacaklarimi.mis gibi içiyorum çayımı 😂
Findik92227 Birminikcivciv bende hep yerde yiyorum hiç sıkıntı olmadı daha rahatım öyle bağdaş kurup oturuyorum
Cansu1- Birminikcivciv rahat olmuyor ama annemlere gelince diyorum bi kere yerde yiyelim mi 😂 hoşuma gidiyor bazen eskileri anımsıyorum 😍
heyecanliana93 senayvz Ben babamın evindede şimdide yerde yiyoruz ama tabi gebelikte çok rahat olmuyor helede evde büyük varsa otururken derli toplu olmak ayrı rahatsız özellikle son aylarda
Deletedmom547899 Sen ve bebek rahat ediyorsanız sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Beline destek, yastık koy daha çok rahat edersin.bende bazen yer sofrasında yemek yiyorum.
taninmayananne Birminikcivciv ay bizde hep yerde yiyoruz. Rahat ediyorsan nolcakki . Sadece sirtimi yaslamadigimda agriyor sırtımı duvara falan getiriyorum zaten ye kalk yaptigimiz icin agrimaya firsat kalmiyor.
Nergissi Birminikcivciv sonlara doğru eğilip kalkmak zorlaşınca ben oturamamıştım yere. Onun dışında ne gibi sorun olabilir ki
Mrvnehir Birminikcivciv bizde bazen yer sofrası kuruyoruz balkonda yediğimiz zaman ama karnım büyüdüğü için çok zorlanıyorum artık bebekte sıkışıyor rahat edemiyoruz yani ama bunun dışında bir zararı yok diye biliyorum
Sehrbnon12 Birminikcivciv kız ben yerde oturmadan rahat edemem valla zaten kürt oldugum için biliyorsundur biz yer sofrasına yer yatağına alışkınız o yuzden asla masada yiyemiyorum tek tek kahvaltımı tv karsına taşır yerde yerim yani 14 haftalık ikizlerime hamileyim ve hep öyle yiyorum yani zararı olacağını da sanmıyorum 😘♥️
FatmaNur_27 Birminikcivciv normalde her zaman yer sofrasında yeriz karnım büyüdükçe rahat oturamiyorum bi kaç haftadır masada yiyoruz daha rahat ediyorum