tupbebekannesi522 Merhaba arkadaşlar. Şuan 5+6 yım. Çarşamba kese görmeye gideceğim. Eğer gözükmezse vajinal ultrason istemelimiyim? Çevremdekiler çok korkuttu düşük olur diye.
vesilece tupbebekannesi522 düşükten değil ama acele etmemen için yaptırma şıkkına bastım canım kalp atışını duymayacak 5 haftalıkken strese gireceksin
Ulkuyagmurcandan_1 tupbebekannesi522 yaptırabilirsin korkulcak bişey yok bende seninle aynı durumdaydım bak 8 hafta oldu 6 haftada kalp atışı da duyduk
Findik92227 tupbebekannesi522 ben kan sulandırıcı kullanıyorum 5 haftalikken gittik bizimki mecburiydi keseyi görmedi iğne yazamam dedi tamam alttan bakın dedim baktı gördü hiç bi şeyim yoktu giderken eve geldim bi baktım kanamam olmuş tetikleyebilir alttan bakmaları o yüzden tavsiye etmiyorum
ay12 İki gebeliğimde de vajinal ultrasonda gördük kalp atışını sorun yaşamadım sizin tercihinize kalmış içiniz rahat etmeyecekse bir hafta ertelerseniz karından gözükür bebişiniz
Mucizemutlusu Bende 7. Haftada duydum. Heniz erken. Düşük yönüyle bir etkisi olacağını sanmıyorum ama bence normali varken de az daha sabredip normal ile duymalısınız. Keseyi 5. Haftada gördük biz nerdeyse
motherofcats ben hamile kaldığımdan beri vajinal ultrasonda rahim ağzı ölçülüyor 22 haftalığım bir şey olmaz .
1aysekaplan tupbebekannesi522 ilk doktora gittiğimde 5+3 dü yolk kesesi gözüküyor bir sıkıntı yok vajinal ultrasonla detaylı bakalım istersen dedi istemedim bir kere çünkü hamilelikten önce yaptırmıştım canım çok acımıştı haftaya gel ozman dedi 7+0 da gittim normal ultorsonda gözüktü biraz daha bekle derim
pnrck Benim hep kanamam vardı hamileliği öğrendiğim günden bu yana 12.haftama kadar hep ama HEP vajinal baktı.. Allaha şükür birşey olmadı
ilaydaelcinn_1 tupbebekannesi522 Benim doktorum o haftalardayken ortada sağlıklı ilerleyen bir gebelik ve sağlıklı tutunmuş bir bebek varsa ne yaparsak yapalım o bebeği düşüremeyiz, kanama falan da olmaz demişti.
ceren_1411 tupbebekannesi522 kalp atışını dinlemek için vajinal usg ye girdim çok şükür bir sıkıntı olmadı